Olta Balığı Youtuberlar Hakkında Düşünceleriniz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Oltanın
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Oltanın

Aktif Üye
Tepki
1,272
Ödül
103
Merhaba arkadaşlar oltabalığı ıle ılgılı vıdeolar Hazırlayan youtuberlar hakkında dusuncelerınız nelerdır ?

Sürekli izlediğim kişiler var ama en çok önemsediklerim , Balık avı Avlak Yerleri, Yılmaz Üncü ve 7 Fishing videolarını izliyor ve takip ediyorum. Bu arkadaşlar her videolarında avı abartısız anlatarak , takımdan , yemlere , gidilecek bölgelere kadar net ve teknik bilgilerini esirgemezler. Hiç bir zaman izleyicilerini sıkmayan, çoğunlukla doğayı korumaya yönelik uyarılarda da bulunan , sanki avı ben yapmışım gibi videolarını heyecanla izlettiren kişiler.

Necmi Fidan geçmiş yıllarda izlerdim. Balık olmayınca heveste kalmıyor.

GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İzleyenlerin Yüzde doksan dokuzu avlak keşfederiz umuduyla izliyor muhtemelen.

Balık Avı ve Avlak Yerlerini takip ediyorum. Recai Başkan ve saz arkadaşları samimi geliyor.

Diğer bir çok kanal aşırı abartı, ürünü övmeye yönelik saçma hareketlere giriyorlar. Adam lüferin birbirini yediği meraya normalde iş yapmayan sahteyi atıyor, "işte levrek katili sahtemiz..." diye pazarlıyor -ki kaşık atsa dünyayı kaldırır. Balığın üzerine sonarla tekne ile binip ellerindeki sahteleri katil sahte diye bağıra bağıra pazarlıyorlar. Balık bulucu ve tekne ile balık çiftliklerinin kenarında avlanmalarına karşı değilim , keşke benim de olsa ama bu ekipmanla av yapıp ellerindeki oltayı, sahteyi abartmaları tam bir sahtekarlık. Özellikle genç ve yeni başlayan arkadaşlar üzerinde yanıltıcı oluyorlar.

bu aralar balık avı göstermek yerine drone’la dağ bayır çekme hevesi görüyorum. konudan biraz sapıyorlar bence.

bir de bazıları pazarlamanın cılkını çıkarıyor, insanları yanlış yönlendiriyor. kimseyi zorla kandırmıyorlar tabi herkesin kendi iradesi ama tecrübesiz biri bu videolardan bazılarını izleyip gereksiz yere bütçesini çarçur edebilir.

favorim recai başkan 🙂

Balık Avı ve Avlak Yerlerini takip ediyorum. Recai Başkan ve saz arkadaşları samimi geliyor.

Diğer bir çok kanal aşırı abartı, ürünü övmeye yönelik saçma hareketlere giriyorlar. Adam lüferin birbirini yediği meraya normalde iş yapmayan sahteyi atıyor, "işte levrek katili sahtemiz..." diye pazarlıyor -ki kaşık atsa dünyayı kaldırır. Balığın üzerine sonarla tekne ile binip ellerindeki sahteleri katil sahte diye bağıra bağıra pazarlıyorlar. Balık bulucu ve tekne ile balık çiftliklerinin kenarında avlanmalarına karşı değilim , keşke benim de olsa ama bu ekipmanla av yapıp ellerindeki oltayı, sahteyi abartmaları tam bir sahtekarlık. Özellikle genç ve yeni başlayan arkadaşlar üzerinde yanıltıcı oluyorlar.

Bir zamanlar piyasadaki en iyi sahtelerle balığı yakalayıp sonra ağzına 15 liralık sahteyi takanlar vardı, bunlar yine balığı pazarladıkları sahte ile yakalıyorlar en azından 😀

Hiç birini sevmiyorum çünkü amaçları balık tutmak değil ürün reklamı yapıp para kazanmak, bedava malzeme almak. Kendim balıkta şahit oldum adam balığın ağzındaki sahte yemi değiştirip fotoğraf çekti. Onların paylaşımı yüzünden millet bisürü malazemeye boştan yere para veriyor. Bunların çektiği videolar yüzünden meralar piç oluyo bitane balık tuttu diye orada adamdan geçilmiyo kalabalığın bıraktığı çöplerde cabası. İçlerinde En sevmediğim insanda savaş dursun o adamın gittiği her mera patlıyor bide millet keriz gibi bunu kendi merasına davet ediyor, geçen sene manavgatta davet üzerine gittiği bir alabalık merası patlamış davet eden kişi video çekmiş merada heryer savagear ürün paketlerinin çöpüyle kaplı adam davet ettiğine bin pişman olmuş, bu adam mera yerini yazmıyor ama arkadaş çevresi çok geniş herkese söylüyor meraların yerini

Bir zamanlar piyasadaki en iyi sahtelerle balığı yakalayıp sonra ağzına 15 liralık sahteyi takanlar vardı, bunlar yine balığı pazarladıkları sahte ile yakalıyorlar en azından 😀

Bırzamanlar olmadılar olmazlarda onlar hep var olucak bu pıyasada 🙂 daha gecen ısmını zıkretmıyecegım fb grubunda adam levrek yakalamıs vıdeo cekıyor bu 2 levregım dıyor balıgın agzında bır sahte balık desen ıp gıbı duruyor arkadaslar bu benım 2 balıgım av devam edıyor dıyor mıllet masallah felan dıyor tebrıkler ıletıyor gonderının altına sonra en son gonderının altına arkadas yapıstırıyor arkadaslar felanca sahteden elımde son 5 adet kaldı herkezın cantasında olması gereken bır sahte kacırmayın dıyor 🙂

Back