Olta makinesi önerir misiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OnurSh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

OnurSh

Yeni Üye
Tepki
0
Ödül
1
Fuji sniper 270cm 15-55gr kamış alacağım. Buna uygun kuvvetli 1000tiye kadar makine önerir misiniz?

istavrir lüfer palamut vs için istanbulda kullanacagım. Arada bir tatl ı suyada atmayı planlıyorum

1000 TL'ye kadar bütçe ve düşündüğün kamış için en iyi makine seçenekleri bence ;
Daiwa crossfire 20lt 4000
Sg4 4000 fd
Shimano sienna 4000 olur . Fakat bunların arasında çok fark olduğunu düşünmüyorum bunların yerine 450 TL'ye alacağın Shimano Fx 4000 de aynı düzeyde işini görecektir.

Teknolojik olarak bir üst düzeye geçmek istersen
Shimano Sedona ile işler değişiyor Shimano tarafında

1000 TL'ye kadar bütçe ve düşündüğün kamış için en iyi makine seçenekleri bence ;
Daiwa crossfire 20lt 4000
Sg4 4000 fd
Shimano sienna 4000 olur . Fakat bunların arasında çok fark olduğunu düşünmüyorum bunların yerine 450 TL'ye alacağın Shimano Fx 4000 de aynı düzeyde işini görecektir.

Teknolojik olarak bir üst düzeye geçmek istersen
Shimano Sedona ile işler değişiyor Shimano tarafında
Teşekkürler yorumumuz için peki kamış için fuji sniperı öı önerirsiniz yoksa Shimano Fx Xt mi?

Ben kullandığımı önerdim, diğerini bilmiyorum
Peki fujin için 10-40 dedini dediğim balıklar ve tatlı suda da kullanmaö için yeterli olur mu ? Yoksa 15 -55 atarlı öı daha uygun olur?

sg2 4000 makine nasıl?

Bu rakamlara tuzlu suda av yapabileceğin makine pek yok. Eğer yoğun olarak kullanacaksan parça garantisi ve uygun fiyatlı makineler seçmeni tavsiye ederim. Yedek parçalar Daiwa ve Shimano'da yüksek haberin olsun. Kamış seçimine göre maksimum Ceymar olabilir. Savager sg8 kullanıcısıyım güzel makine ama sarım telleri ipe dayanıklı değil. SG4 biraz daha ona göre alt seviye ama Okuma gibi parça ve ücretsiz değişim garantisi varmış söylentiye göre. Üstadlarımızın da yorumları olacaktır.

Peki fujin için 10-40 dedini dediğim balıklar ve tatlı suda da kullanmaö için yeterli olur mu ? Yoksa 15 -55 atarlı öı daha uygun olur?

sg2 4000 makine nasıl?
İstanbulda spinden çok kurşun arkası surf yapılabilecek takımlar tercih ediliyor bildiğim kadarıyla bunlarında fiyatları baya yüksek . Boğazda değilsen 10-40 yeterli olur.

Back