Olta takımı önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sekko
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sekko

Üye
Tepki
51
Ödül
23
Merhaba ,

Balıkçılığa yeni merak saldım, önümüzdeki ay olta seti yapacağım. Gemlik bölgesinde tekne ve kıyıda iskele ve kayaliktan avlanmayı düşünüyorum hedef balığım yok çünkü daha hangi balıklar çıkar pek bilgim yok. Bütçem max 2bin TL .

3 makine arasında kaldım
Daiwo megaforce 4000a
Okuma ceymar cxt 55
Shimano catana 4000fd
Bunlardan yada bunların yanında bu fiyatlarda başka marka model öneriniz var ise birini alıp 390 lik da bir kamış düşünüyorum yanına ilk aşamada. Önerilerinizi beklerim

Kullanmak nasip olmadı ama, en çok methini duyduğum Okuma ceymar cxt 55, kullanan forumdaşlar yorumlarını paylaşabilirler.

Okuma Ceymar 4000 ve 1000lik kullanıyorum, memnunum tavsiye ederim. 390 kamış için en az 55 kafa makine gerekir.
Tekne için de 180 cm bir kamış daha uygun olur.

Son düzenleme:
Okuma Ceymar 4000 ve 1000lik kullanıyorum, memnunum tavsiye ederim. 390 kamış için en az 55 kafa makine gerekir.
Tekne için de 180 cm bir kamış daha uygun olur.
360 yeterli olurmu sizce ve 360 için 40lik makine yeterli olurmu . Tekne için olanı daha sonra düşüneceğim

360 yeterli olurmu sizce ve 360 için 40lik makine yeterli olurmu . Tekne için olanı daha sonra düşüneceğim
360 genel amaçlı kullanılabilir. Ben 5000lik makine ile beraber kullanıyorum. 4000 ile de olabilir, en iyisi üzerine takarak dengeli mi diye bakmak lazım.

Merhaba ,

Balıkçılığa yeni merak saldım, önümüzdeki ay olta seti yapacağım. Gemlik bölgesinde tekne ve kıyıda iskele ve kayaliktan avlanmayı düşünüyorum hedef balığım yok çünkü daha hangi balıklar çıkar pek bilgim yok. Bütçem max 2bin TL .

3 makine arasında kaldım
Daiwo megaforce 4000a
Okuma ceymar cxt 55
Shimano catana 4000fd
Bunlardan yada bunların yanında bu fiyatlarda başka marka model öneriniz var ise birini alıp 390 lik da bir kamış düşünüyorum yanına ilk aşamada. Önerilerinizi beklerim
ceymar 55 ve 65 iyi baya. 360 ve 390 bir kamisla gayet iyi kullanabilirsiniz. tomcat 6000 de tercih edebilirsiniz. o da ceymari aratmaz. en kotu alaris 55 tercih edin. gayet yeterli bir makine. kamis icin 360 390 isinizi gorur muhtemelen. steel power ya da okuma kamislardan tavsiye ederim

ceymar 55 ve 65 iyi baya. 360 ve 390 bir kamisla gayet iyi kullanabilirsiniz. tomcat 6000 de tercih edebilirsiniz. o da ceymari aratmaz. en kotu alaris 55 tercih edin. gayet yeterli bir makine. kamis icin 360 390 isinizi gorur muhtemelen. steel power ya da okuma kamislardan tavsiye ederim
Teşekkür ederim yorumunuz için.

Makine olarak shimanoda karar kıldım,
Kamış olarak ise
Shimano vengence allround 360
Remixon active 360
Shimano alivia 350
Bu üçü arasındayım şimdilik

Shimano vengeance allround 360 kamış siparişi verdim.
Shimano catana 4000fd ile shimano nexave 4000 fi arasında kaldım şimdide

Nexave catanadan daha iyi diye yorumlar okudum . Birinde 2 bilye birinde 3+1 bilye var . Nexave bir sarimda 93 cm catana 82 taahhüt ediyor. Teknik özelliklere bakılınca. Sizce seçimim hangisi olmalı

Back