Olta takımı tavsiyesi

İkincisi bu almayı düşündüğün malzemeler yanlış anlama ama gereksiz gereksiz ürünlerle dolu kullanmayacağın iğne,kurşun,maket.vs. Acele etme olta almak için derim..
aslında kesinlikle haklısınız ama yani araştırıyorum videoları izliyorum izledikce daha çok hevesleniyorum hemen yapayım diyorum ondan dolayı oluyor bu aceleci tavrim

Ne kadarlık bir bütçe ayırmayı düşünüyorsun hazırda balık avı malzemen var mı? Hani demek istediğim iş gören makina veya kamış olursa birini alırsın iyisini almış olursun..

Ne kadarlık bir bütçe ayırmayı düşünüyorsun hazırda balık avı malzemen var mı?
Üniversite öğrencisi olduğum için çok bir bütçem yok hemde yani denemek de istiyorum biraz 80 tl ye kadar çıkabilirim hiç bir av malzemem yok malesef tabi yani diğer arkadaşlar gibi sevdikce daha iyi bütçeler ayırmayı düşünüyorum

lrf icin kullandigim kaida lexuss sapphire 210 1 10 atarli kamis var. Im9 carbon modulu iceriyor. Hemen on yargi ile yaklasmayin aldim gayet memnunum. Hissiyati atis erimi de guzel. 127 liraya gelmisti. Bunun yani sira ayni fiyay araliginda okuma dead ringer var kullanmadim fakat kullanipta sikayetci olani duymadim. Dead ringer makine ve kamisla lrf icin gecerli bir set kurabilirsiniz.

Yani bunlarin baslangicini yaparsin bir sekilde ama sahtesiydi silikonuydu jigiydi derken baya masrafli oluyor 😀 Bilginiz olsun
oyle olacak galiba 🙂 şuanda hepsinin en ucuzundan hesaplasam lrf için 200 tl gibi fiyat cıkıyor spin de 100 lira gibi bir fiyat çıkıyor büyük ihtimal bulduğum en ucuzundan bir olta alıp ufaktan başlayıp artık hoşuma giderse nisana doğru adam akıllı bir set dizmek gibi geliyor 🙂

Back