Olta Tavsiyesi

Ben 2 yildir kullaniyorum, fiyat performans urunudur, markaya ve kamisa kefilim😉 ben 2016 da 36 tlye aldiydim. Bayagi bi fiyati artmis.
Ben de 2016'da 34-44 arası 3 tane almıştım. Fiyat performans açısından iyi ürünler. Birini halen kullanıyorum. Malesef diğer ikisi balığa değil, bizim çocuklara dayanamadı.

Ben de 2016'da 34-44 arası 3 tane almıştım. Fiyat performans açısından iyi ürünler. Birini halen kullanıyorum. Malesef diğer ikisi balığa değil, bizim çocuklara dayanamadı.
🙂 🙂 allah bagislasin, malesef cocuklara hic bisey dayanmiyor, bende var bitane bir iki seneye yasi gelecek o da balik tutmak isteyecek bakalim ne yapacağiz 🙂 🙂

🙂 🙂 allah bagislasin, malesef cocuklara hic bisey dayanmiyor, bende var bitane bir iki seneye yasi gelecek o da balik tutmak isteyecek bakalim ne yapacağiz 🙂 🙂
Allah bağışlasın. Şimdiden Allah kolaylık versin. Aman öğretirken dikkatli olun, gözlük, şapka gibi guvenliği sağlayacak ekipmanlara önem verin. Arka taraftan geçen var mı? gibisinden kontrolleri yapmasını salık verin. Mazallah ilk atışta balık yerine sizi yakalayabilir.

Back