Olta tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan muros
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Rica ederim. Şimdiden keyifli ve bereketli avlar. 🙂 Rast gelsin.

Ben 1. yi almayı düşünuyorum yorumları okudum genelde iyi olduğu söyleniyor. Dediğiniz gibi sazan türü balıklar bulunuyor bizim barajda öyle pek büyükde değil yani 25-30 cm yi geçmezler genelde boyları. kendi bulunduğum yer yozgat buradada öyle tanıdığım güvenip olta alabilecegin av malzemesı satan yer yok bi kaç tane var ama onlarda çok pahalıya veriyorlar yani bu alacaklarımdan pek farkı olmaz bence. siz bana net üzerinden alabilecegim 40 tl yi geçmeyecek şekilde başlangic olta takımı onerebilirmisiniz?

(link)

bi incele. fiyatına göre iş görür gibi.

dostum böyle hazır takımlara rağbet etme hepsi tuzak özellikle görmediysen ayrıca böyle uydurma takımları alışveriş marketleride satıyor iş görecek olta ve kamış yeni başlayan biri için 80 / 100 tl aşağı alınmaz benden sana tavsiye asla intr ten böyle tuzak ilanlara kapılma git malzemeciye uygun takımı seç al ilerde kendini ve madiyatını geliştirince av marketi/ince çizgi/cengiz balıkçılık gibi güvenilir yerlerden istediğini alırsın

ha özellikle hepsi burada gittigidiyor gibi alişveriş sitelerinden uzak dur ilk zamanlar ben benim gibi birçok arkadaşım aldıkları oltaları demicem gofret gibi kamışları dikiş makarası gibi makinaları hep çöpe atıldı bilgine ekranda görülene sakın aldanma

Back