Olta Ve Kamış Seçimi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan omur67
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

omur67

Üye
Tepki
5
Ödül
13
Toplamda 100 tl bütçem var.Kamis en az 3 metre olmali.Önerilerinizi bekliyorum

Merhaba,

Bu kadar bütçeyle bu av yöntemine başlayamazsınız. Hadi kelepir bir şeyler denk getirdiniz diyelim ama ipi,sahtesi,klipsi,silikonu,jighead i . . . gibi gibi derken baya bir rakama mal oluyor.

Biraz daha birikim yaptıktan sonra en azından orta seviye bir takım ile başlamanız sizin yararınıza olur. Yoksa parayı da çöpe atmış olursunuz.

Merhaba,

Bu kadar bütçeyle bu av yöntemine başlayamazsınız. Hadi kelepir bir şeyler denk getirdiniz diyelim ama ipi,sahtesi,klipsi,silikonu,jighead i . . . gibi gibi derken baya bir rakama mal oluyor.

Biraz daha birikim yaptıktan sonra en azından orta seviye bir takım ile başlamanız sizin yararınıza olur. Yoksa parayı da çöpe atmış olursunuz.
Spin derken yanlış mi biliyorum kayalardan istavrit yakalamayı düşünüyorum bu aralar 3metre ustu kamisla bulamam mi

İstavrit avlayacaksan spin değildir o, surf kamıştır.
100 lira ile alacaksan kaliteli bir şey olmayacak, bence bir av bayine gir kamış/üzerinde misinası sarılı makine takım olarak satılan paketler var, parana göre bir tane al.
Biraz para ayır ama çapari vs. de alman gerekecek.

Spin değil surf takımı bu. Alırsın almasına bu takımı ama tabiri caizse oyuncak al daha iyi. 1 kullanırsın 2 kullanırsın 3. kullanışta çöpe atarsın. İstanbul'da oturuyorsun galiba. İstoç taki bir av bayinde sana yardımcı olacaklardır.

Surf takım üzerine o kadar bilgim yok maalesef. Forumdaki arkadaşlar yardımcı olacaklardır.

Back