Oltaya Yılan Takılırsa

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mumuk06
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mumuk06

Aktif Üye
Tepki
597
Ödül
103
Merhaba arkadaşlar
daha önce karşılaşan oldu mu bilmiyorum ama bu videoda adrenalinin tavan yaptığı bir an yaşadık.
kaşığı çekerken o anda suda hareket eden yılana denk gelmesiyle ortadan takıldı. Dede ile Çıkarmak için baya bi uğraştık ama çok zor oldu. Bir kaç yıl önce daha büyük denk gelmişti ama bu sefer çok hareketliydi yılan resmen ipe dolaştı. iyi seyirler.

Şansızlık. Başka bir şey değil.
Su yılanı zehirli olmaz bildiğim kadarı ile yinede dikkatli olmak lazım.
Buna benzer bir olayda yaklaşık bir metrelik mığrı bana denk geldi. Yılanla kıyaslanamaz tabii ama takıma öyle bir dolanmıştıki takımı komple kesip atmak zorunda kalmıştım.

Bi kerede benim motosiklete geceden girmiş yılan 10km yol gitmişiz beraber haberim yok durduğum yerde adamlar yılan yılan dediler ben halan daha anlamadım yılan nerede o da motor durunca deponun altından doğru aşağıya inmeye başlarken adamlar görmüşler tekerleğe kadar gelince gördüm, ben adamlara durun demeye kalmadı vurdular sopayı öldürdüler garibanı

Şansızlık. Başka bir şey değil.
Su yılanı zehirli olmaz bildiğim kadarı ile yinede dikkatli olmak lazım.
Buna benzer bir olayda yaklaşık bir metrelik mığrı bana denk geldi. Yılanla kıyaslanamaz tabii ama takıma öyle bir dolanmıştıki takımı komple kesip atmak zorunda kalmıştım.
Özcan bey Evet zehirli değil ama zaten normaldede görsem beni bir soğuk ter basar anında birde böyle bir olayla karşılaşmak resmen yüreğini hoplatıyor insanın. iyi tarafı taşın üzerinde denk gelmesi oldu.

Bi kerede benim motosiklete geceden girmiş yılan 10km yol gitmişiz beraber haberim yok durduğum yerde adamlar yılan yılan dediler ben halan daha anlamadım yılan nerede o da motor durunca deponun altından doğru aşağıya inmeye başlarken adamlar görmüşler tekerleğe kadar gelince gördüm, ben adamlara durun demeye kalmadı vurdular sopayı öldürdüler garibanı
Siz benden şanssızmıssınız fatih bey. Ya giderken yukarıya doğru çıksaydı🙂 ben kontrolü bırakırdım heralde.

Siz benden şanssızmıssınız fatih bey. Ya giderken yukarıya doğru çıksaydı🙂 ben kontrolü bırakırdım heralde.
Aynen benimde aklıma o zaman o gelmişti ya motorla yolda giderken bacağıma yada elime dolansaydı paçadan içeri falan girseydi napardım acaba 🙂

Aynen benimde aklıma o zaman o gelmişti ya motorla yolda giderken bacağıma yada elime dolansaydı paçadan içeri falan girseydi napardım acaba 🙂
buda 2 yıl oldu rüzgarlı bir günde yine ortada takılmış tı ama bu daha büyüktü.

Back