Omuz Askılı Balık Çantası Öneri (spin)

Spin on the beach

Daimi Üye
Tepki
1,402
Ödül
103
Selamlar,

Spin avında kullanabileceğim balık koymak için, içi folyo kaplı, fermuarlı, çarpraz omuz askılı bir çanta arıyorum. Plastik poşet kullanımını da bir nebze azaltmış olurum diye düşündüm.

Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Selamlar,

Spin avında kullanabileceğim balık koymak için, içi folyo kaplı, fermuarlı, çarpraz omuz askılı bir çanta arıyorum. Plastik poşet kullanımını da bir nebze azaltmış olurum diye düşündüm.

Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Benim aklımdaki ama bulamadığım spin için balık çantası buydu
🙁

images (2).jpeg images (1).jpeg

Son düzenleme:
Bunun iç temizliği biraz zor olmaz mı?

Benim aklımdaki daha çok kadınların kullandığı alışveriş çantası gibi birşey. Sadece içi folyo kaplı olsa yeterli olur gibi geliyor. Malzemelerimi ayrı bir çantada götürüyorum zaten.
Örnek;
100893 dosyayı görüntüle

Gelibolu Avcılar ı diye grup vardı sanırım
Onların benzer ürünleri vardı ama aklıma gelmiyor

Yukardaki ürün ise direkt balık için sazdan yapılmış sepet , Aslında hiç sıkıntı çıkarmaz, Aynı zamanda su da süzülüp giderdi diye düşünüyorum

Gelibolu Avcılar ı diye grup vardı sanırım
Onların benzer ürünleri vardı ama aklıma gelmiyor

Yukardaki ürün ise direkt balık için sazdan yapılmış sepet , Aslında hiç sıkıntı çıkarmaz, Aynı zamanda su da süzülüp giderdi diye düşünüyorum

Evet bende bir videoda görmüştüm ürünü. Lüferi / palamutu yakalıp direkt çantaya atıyorlardı. Basit ama kullanışlı bir ürün.

(link)

(link)

(link)

İçlerine bir adet buz aküsü koyulsa mesela, iyi bir yalıtım olabilir mi acaba? Çantaların hepsini inceledim Decathlon'da, buz aküsüyle balık saklamaya müsait.

Grauvell in balık çantası güzel bence lineaeffenin kine benziyor.
Bulunurmu bilmem

grauvell-wicker-basket-clasic-balik-cantasi-39-x-17-x-19-cm.jpg

Aynı zamanda kuş avlarında kullanılan universal yan çanta var , içine birşey uydurulduğu taktirde tam aradığım şey gibi gözüküyor

(link)

upload_2019-11-21_8-31-4.jpegupload_2019-11-21_8-31-15.jpegupload_2019-11-21_8-31-4.jpeg upload_2019-11-21_8-31-15.jpeg

Back