ÖNEMLİ DUYURU BALIKSEVDAM TSHİRTLERİ GELMİŞTİR ACİL BAKINIZ!!!!

Merhaba. Kalan tişört olursa 2 adet M beden 1 beyaz, 1 siyah almak istiyorum.

Vay vay vay hemen bir selfie bekliyorum dostlar, kalitesi benim de hoşuma gitti, epey pahalıya maloldu bana ama sizlerin güzel yorumlarınızı okuyunca değdi diyorum, sağolun var olun 😀

Selahattin Kardeşim eline emeğine sağlık. 10 numara olmuş t-shirtler. Bundan iyisi kolda kan gurubu filan yazanı olurdu herhalde.🙂 Beden konusundan emin değildim, deneyince onunda uygun olduğunu gördüm rahatladım. Tüm emeklerin için hakkını helal et.

qysyrazy.jpg

Sabo abim çok yakışmış valla beğenmene çok sevindim, şu kan grubu olayına zaten kılım abi 😀 Güle güle kullan bundan sonraki orglarda üzerinde görelim mutlaka 😀

Sipariş veren ve ödeme yapan üyelerimiz

1. darthvader 61 1 adet XL ÖDEME ALINDI gönderildi
2. muratbozk harbyteam 1 adet M, 1 adet XL ÖDEME ALINDI gönderildi
4. beyhan 2 adet L ÖDEME ALINDI
7. AlperA 1 adet L ÖDEME ALINDI gönderildi
9. acemi kartal 3 adet M, 1 adet L ÖDEME ALINDI gönderildi
12. agartan 2 adet XL siyah ve beyaz ÖDEME ALINDI gönderildi
14. fthdmr 1 adet L siyah, 2 adet M beyaz ÖDEME ALINDI gönderildi
16. trgy 77 1 adet S ÖDEME ALINDI gönderildi
18. PINA 2 adet L ÖDEME ALINDI adres tamam gönderildi
19. sabora 2 adet XL bir siyah bir beyaz ÖDEME ALINDI gönderildi
20. Arif 1 Adet L BEYAZ ÖDEME ALINDI
21. erdoeren 1 adet S ÖDEME ALINDI
22. Mujdat-78 3adet M 1 adet XL siyah ÖDEME ALINDI gönderildi
23. yalcın temel bir tane siyah L,bir tane siyah M,bir tane beyaz L,toplam 3 adet ÖDEME ALINDI gönderildi
24. callpatriot 1 adet siyah L ÖDEME ALINDI
27.TripleHook 1 adet siyah 1 adet beyaz ÖDEME ALINDI
28. mrshadow 1 adet siyah M [COLOR="Red"]ÖDEME ALINDI
29. Levrek@ 1 adet beyaz M [COLOR="Red"]ÖDEME ALINDI gönderildi
30. coredon 1 adet siyah S 1 adet siyah M [COLOR="Red"]ÖDEME ALINDI
31, TekAdam 8 adet
2 adet BEYAZ (XS)
2 adet SİYAH (XS)
1 adet BEYAZ (M)
1 adet SİYAH (M)
1 adet BEYAZ (L)
1 adet SİYAH (L) [COLOR="Red"]ÖDEME ALINDI GÖNDERİLDİ
32. helaldılı 1 adet siyah L [COLOR="Red"]ÖDEME ALINDI
35. senihcan 1 adet xxl siyah [COLOR="Red"]ÖDEME ALINDI adres tamam gönderildi
36. umooth 2 adet 1S 1 M beden beyaz [COLOR="Red"]ÖDEME ALINDI
37. forkill 96 1adet siyah L , 1 adet beyaz XL [COLOR="Red"]ÖDEME ALINDI gönderildi

[B][COLOR="Teal"]Renk belirtmeyen üyelerimizin T-Shirt'leri BEYAZ olarak gelecektir.[/B]

TSHİRTLER GELMİŞTİR, KALAN FAZLA ADETLER YAZILACAKTIR, ÖNCEDEN ÖDEME YAPIP ÜRETİME KATKIDA BULUNAN ÜYELERİMİZDEN ADRESLERİNİ GÖNDERMİŞ OLANLARA TESLİM EDİLMİŞTİR, ADRES GÖNDERMEYENLER LÜTFEN ADRESLERİNİ BİR AN ÖNCE GÖNDERSİNLER!!! FAZLA GELEN TSHİRTLERİN FİYATI 45 TL OLARAK BELİRLENMİŞTİR. BU FARKIN SEBEBİ DOLAR KURUNUN ARTMASI VE GÜMRÜK MASRAFLARININ GECİKMEDEN DOLAYI ÇOK FAZLA OLMASIDIR.. BUNA RAĞMEN ZARAR TELAFİ EDİLEMEYECEK KADAR YÜKSEKTİR, BU YÜZDEN LÜTFEN PAZARLIK YAPMAYINIZ.. KALAN ADETLERİ VE BEDENLERİ TÜM ÖDEME YAPANLAR TESLİM ALDIKTAN SONRA AÇIKLAYACAĞIM.. BUNDAN SONRA ÜRETİM ANCAK VE ANCAK HALİHAZIRDA EN AZ 100 KİŞİ TOPLANIRSA YAPTIRACAĞIMI ASLA VE ASLA KENDİ CEBİMDEN TAMAMLAMAYACAĞIMI BURADAN DUYURUYORUM..

Back