ÖNERILERINIZE Bakarak kendime 5 adet sahte alacagim arkadaslar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan arkadas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tackle House Contact Feed Shallow tavsiye ederim.

Bence kendo seabass 13ve24 tabi bulabilirsen bulursan banada haber ver ama.
--------------------------------------------

Tapatalk aracılığı ile gönderildi

BULAMADIM GOGGLE ARAMALARI SADECE DÜRK SITELERNI ERIYOR CTESEKKÜR EDERIM EN AZINDAN NOT ALDIM--
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tackle House Contact Feed Shallow tavsiye ederim. NOTUMU ALDIM MURAT TESEKKÜRLER
------------------------------------------------------------------------------------

Nerede ne avlayacaksınız. ALMAN KUZEY DENIZI VE MERSIN DEYDI ILGINIZE TESEKKÜRLER CÜNEYT BEY
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sitem etmenin alemi yok guzel kardesim bence soruyu eksik sormussun sahte olayi accaip cetrefilli ne avlayacaksin avlagin derinmi sigmi genelde gecemi gunduzmu avlaniyorsun ben konuyu 2 kwee okudum duzeltme yapmamissin nasil yardimci olucaz bence bunlari belirtirsen herkes kendine gore fikir verir meaela karadenizde 14 cm alti sahte kullanmiyorlar levrekte istanbulda dislide farkli bak mesela 3 gundur finike limandan barakudaya atiyorum sadece1vurus aldim yanimdakilwr bu aksam slikonla patir kututur topladilar her yer farkli velhasil kelam
__________________ YOK TABI YEKTABEY ben 40 YASINDAYIM bulug cagini coktan gectim 85 GÖRÜNTÜLENME ! BIR CEVAP VARDI KENDI SORUNUMU kendim cözdüm CÖZDÜM tesekkürler en kötüsü 2 yekta olurum param gider ama deneme yanilma yöntemiyle dogruyu bulurum tesekkürler
------------------------------------------------------

DUO MOAB 85F
H94 modeli ile 3 gece üst üste levrek aldım.Tavsiye ederim bulabiliyorum alacagim tesekürler erdal bey

Shimano ile Williamson un cok guzel su ustu sahteleri var williamson jet popper. yeni siparis verdim ben de. Linkini bilgisayardan girince paylasirim. Kendonun haryu modelleri de gayet hos ve is cikartiyor.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duyduğuma göre ima Sasuke reppa 120f 105 olanı gövdesi beyaz surtı sarı altıda pembe gibi olan. Çok güzel bir sahte imiş. Yurt dışında rahat bulursunuz.

Balık ve avlağa göre çok çeşitlilik arz etmekle beraber benim acizane tavsiyem (özellikle lüfer familyası için) sırtı sarı veya yeşil gövdesi beyaz renkli olanlar iyi iş yapıyor. Nedenini bilemiyorum ama yurtdışında çekilmiş videolarda da izlediğim kadarıyla benzer renkli sahtelerin ağırlıklı olarak kullanılıyor olması çok ilginç... Rastgelsin

Maria Princess maket balık 13cm gx5 serisi benim senelerdir favorimdir.

Böyle devam derde herkez favorisini yazarsa süper bir rapala arşivi olacağa benziyor.

muarrem tesekkürler ,bekliyorum
-----------
cem kocabal notumu aldim arastirmaya basladim
--------------------
cüney not defterine kaydettim googleden arastirmaya basladim tesekürler
---------------------------
umarim öyle olur erkan tesekürler
-----------------------------------------

Shimano ile Williamson un cok guzel su ustu sahteleri var williamson jet popper. yeni siparis verdim ben de. Linkini bilgisayardan girince paylasirim. Kendonun haryu modelleri de gayet hos ve is cikartiyor.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

(link)

(link)

(link)

bunlara bir göz atmanızı öneririm.

Bir kaç favori sahtelerimden de ben yazayım.

Max rap 13 FB
Max rap 11 Fanc
Seaspin mommoti limon kodunu unuttum
Duo tide minnow sprint 8 cm pembe
duel hardcore 11-13 hoks

Back