Bence kendo seabass 13ve24 tabi bulabilirsen bulursan banada haber ver ama.
--------------------------------------------
Tapatalk aracılığı ile gönderildi
BULAMADIM GOGGLE ARAMALARI SADECE DÜRK SITELERNI ERIYOR CTESEKKÜR EDERIM EN AZINDAN NOT ALDIM--
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tackle House Contact Feed Shallow tavsiye ederim. NOTUMU ALDIM MURAT TESEKKÜRLER
------------------------------------------------------------------------------------
Nerede ne avlayacaksınız. ALMAN KUZEY DENIZI VE MERSIN DEYDI ILGINIZE TESEKKÜRLER CÜNEYT BEY
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sitem etmenin alemi yok guzel kardesim bence soruyu eksik sormussun sahte olayi accaip cetrefilli ne avlayacaksin avlagin derinmi sigmi genelde gecemi gunduzmu avlaniyorsun ben konuyu 2 kwee okudum duzeltme yapmamissin nasil yardimci olucaz bence bunlari belirtirsen herkes kendine gore fikir verir meaela karadenizde 14 cm alti sahte kullanmiyorlar levrekte istanbulda dislide farkli bak mesela 3 gundur finike limandan barakudaya atiyorum sadece1vurus aldim yanimdakilwr bu aksam slikonla patir kututur topladilar her yer farkli velhasil kelam
__________________ YOK TABI YEKTABEY ben 40 YASINDAYIM bulug cagini coktan gectim 85 GÖRÜNTÜLENME ! BIR CEVAP VARDI KENDI SORUNUMU kendim cözdüm CÖZDÜM tesekkürler en kötüsü 2 yekta olurum param gider ama deneme yanilma yöntemiyle dogruyu bulurum tesekkürler
------------------------------------------------------
DUO MOAB 85F
H94 modeli ile 3 gece üst üste levrek aldım.Tavsiye ederim bulabiliyorum alacagim tesekürler erdal bey