Ordu'dan Selamlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sseny
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hüseyin abi mera olarak bildiğin yer var ise eğer şu kardeşini sevindirsen ? 🙂

Hoşgeldiniz.. Samsun Terme ilcesi bulunduğunuz yere yakın.. Miliç beldesinde avlanabilirsiniz.. Tatlisu da Turna, denizde ise levrek yakalabilirsiniz..

Sinan Kardeşim Merhaba ,

Bende Ünyeliyim bu arada 🙂
Yeni üye oldum siteye seni gördüm cevap yazayım dedim .

Öncelikle levreğin en güzel vurduğu yer çimento fabrikasının yanından denize dökülen cevizdere ırmağının denizle buluşan kısmı.

Sabahın ilk saatleri güneş doğmadan orda olman lazım ve orda levreğin en sevdiği sahte beyaz kırmızı kafalı silikon sahtedir. Hafif dalgalı havalarda bile güzel levrek yapar. Zira çok güzel levrek ler aldık oradan sevgili Hayrettin abimle

Oranın dışında feneraltı, ayanikola ve midrebolu tarafından levrek alanlar duydum ama gitmedim o konuda fikrim yok

IMG-20160625-WA0005.jpg 20160629_060931-1.jpg 20160629_060536.jpg

Şansın bol olsun kardeşim 🙂

Sinan Kardeşim Merhaba ,

Bende Ünyeliyim bu arada 🙂
Yeni üye oldum siteye seni gördüm cevap yazayım dedim .

Öncelikle levreğin en güzel vurduğu yer çimento fabrikasının yanından denize dökülen cevizdere ırmağının denizle buluşan kısmı.

Sabahın ilk saatleri güneş doğmadan orda olman lazım ve orda levreğin en sevdiği sahte beyaz kırmızı kafalı silikon sahtedir. Hafif dalgalı havalarda bile güzel levrek yapar. Zira çok güzel levrek ler aldık oradan sevgili Hayrettin abimle

Oranın dışında feneraltı, ayanikola ve midrebolu tarafından levrek alanlar duydum ama gitmedim o konuda fikrim yok

41342 dosyayı görüntüle 41343 dosyayı görüntüle 41344 dosyayı görüntüle

Şansın bol olsun kardeşim 🙂

Maşallah. Özlediğimiz görüntüler bunlar inşallah. Avınız daim olsun arkadaşlar...

osman abi haklı çıktın 🙂 güzel balık çıkıyo dediğin yerden. levrek yapamadım yada beceremedim ben ilk defa denedim çünkü onu ama yemli mantarlı takımla yarım kova gümüş dediğimiz söğüt balığı ve kasna aldım sağolasın 🙂 gerçi oraya ulaşmak zor oldu yada gene ben yolunu bulamadım ama baya zorlandım oraya ulaşmak için tekrardan teşekkürler 🙂

Şansın bol olsun kardeşim zevklidir söğüt balığı yakalamak en azından her attığında gelir 🙂 tebrik ediyorum

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back