Ordu'dan Selamlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sseny
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tüm sportif olta balık avcılarına selamlar.
Yaklaşık 2 senedir merak saldığım olta balıkçılığını geliştirmek tecrübelerden faydalanmak bilgi eksikliklerimi gidermek için ben de artık buradayım 🙂 Hepinizden bir çok şey öğreneceğime hiç kuşkum yok. Hiç vakit kaybetmeden sayfaları didik didik okumak için sabırsızlanıyorum.. Hepimize rastgele 🙂

bir zaman ünyede harika işler çıkarırdım lüfer olsun istavrit olsun ne günlerdi 🙂 şimdilerde durumlar nasıl duyumlarıma göre yavaştan yavaşa çinekoplar kendini göstermeye başlamış. Her daim şansın bol olsun rastgele.

Geçen seneye nazaran bu sene çinekop geç kaldı aslında geçen sene erken gelip çok uzun kalmıştı 🙂 ben çinekop sarıkanat lüfer sezonumu henüz açmadım ama açan arkadaşlar var ama çok seyrek ve henüz küçükler.. fatsa iskeleden (malum derin ve açık ) lüfer almış bir arkadaş resimlerini gördük.. istavrite açıkcası çıkmıyorum ki bu aralar deniz de çok müsayit değil ama levrek peşinde koşarken zargana sürülerine rastlıyorum...

Geçen seneye nazaran bu sene çinekop geç kaldı aslında geçen sene erken gelip çok uzun kalmıştı 🙂 ben çinekop sarıkanat lüfer sezonumu henüz açmadım ama açan arkadaşlar var ama çok seyrek ve henüz küçükler.. fatsa iskeleden (malum derin ve açık ) lüfer almış bir arkadaş resimlerini gördük.. istavrite açıkcası çıkmıyorum ki bu aralar deniz de çok müsayit değil ama levrek peşinde koşarken zargana sürülerine rastlıyorum...

peki levrek aldıgın oldumu ? Bakalım yakın zamanda ünyeye yolum düşecek inşallah balık yapar da bizde tutarız 🙂

peki levrek aldıgın oldumu ? Bakalım yakın zamanda ünyeye yolum düşecek inşallah balık yapar da bizde tutarız 🙂

haziran ayında boru kurduyla gece 1 tane aldım ...5 gündür atçek yapıyorum sabahları henuz alamadım..inşallah hep beraber tutarız 🙂

haziran ayında boru kurduyla gece 1 tane aldım ...5 gündür atçek yapıyorum sabahları henuz alamadım..inşallah hep beraber tutarız 🙂

tebrik ederim bende 2-3 gün önce sabah üzeri boru kurduyla ilk levreğimi almıştım ancak ondan önce at-çek ile denemelerim olumsuz sonuçlanmıştı. ünyeye gelirsem ilk hedefim tabi ki de çlnekop ve abileri olacak 🙂

Back