Ordu'dan Selamlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sseny
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yemli levrek avı başladı galiba ordu iskele ve fatsa iskelede çıkıyor tekeyle. Ama tabi spindle avcılığı bi başka zevk. Daha tutamadım. Tutarsam daha bi baglanicam spin e

Herkese selamlar bu hobiye yeni başladım kudos greenface 300 kamış ve ryujı ımpakt 4000 makınam var ancak 2 sefer ava gittim ve umduğumu bulamadım tabiki de yeni ve tecrübesiz olduğum için hatalarım olmuştur bunları öğrenmek adına orduda gidebileceğim noktalar ve bana verebileceğiniz bilgiler benim için çok önemli bu hobiden keyif almam için ve her gittiğimde eli boş dönmemem için neler yapabilirim yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Herkese selamlar bu hobiye yeni başladım kudos greenface 300 kamış ve ryujı ımpakt 4000 makınam var ancak 2 sefer ava gittim ve umduğumu bulamadım tabiki de yeni ve tecrübesiz olduğum için hatalarım olmuştur bunları öğrenmek adına orduda gidebileceğim noktalar ve bana verebileceğiniz bilgiler benim için çok önemli bu hobiden keyif almam için ve her gittiğimde eli boş dönmemem için neler yapabilirim yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Öncelikle elinizdeki takımın hangi av disiplininde kullanımı uygundur ve o disipline yönelik mi kullanıyorsunuz onu tespit etmek lazım
Önerilen disipline uygun olmayan bir yöntem kullanıyorsanız tesadüfler haricinde balık tutmanız çok zor benim kanaatimce

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İskelede limanda çapariyle istavrit çinekop tutarak başladığım bu balık sevdasına son zamanlara levrek lüfer gibi büyük balıklar tutmayı öğrenmek istiyorum babamın spin oltasını kullanıyorum eğer büyük balık tutmaya başlarsam kendime önereceğiniz spin oltalarından almak isterim ayrıca bu balıkların göç vakitlerinde ne zaman karadenizde olduğu hakkında bilgi verir misiniz?Şimdiden teşekkürler.

Back