Orta segment aji kamış önerisi

lrf_fishing41

Yeni Üye
Tepki
1
Ödül
5
Cümleten hayırlı forumlar sığ sularda istavrit avı için kullanacağım 0,8 gr 1,5 gr arası jigheadlerle istavrit avı için kamış arıyorum. Şuanda ccs 0-5 gr atarlı kamışım var erim konusunda bir tık sıkıntı yaşasamda genel manada memnunum. Ancak bu hobinin sonu yok işi bir tık daha ileri götürmek amacıyla elimdekini satıp biraz daha üst segment bir kamış arayışındayım. Akkımdakiler şimdili;
Crazee aji meba
Mc solpara
Tavaiyelere açığım teşekkür ederim

Diaflash, soare seviyelerine çıkmam gerekir mi sizce mera marmara bölgesi izmit çevresi genel olarak bu arada

Ajimeba dediğiniz ağırlıkları atabileceğiniz çok güzel bir kamış. Malzemesi kaliteli ve işinizi rahatlıkla görecektir. Bir üst segment isterseniz Major Craft Aji-Do 5g 0.2-3 kamışlara bakabilirsiniz. Ben yeni edindim sabırsızlıkla istavritin gelmesini bekliyorum. Dediğiniz gibi bu işin sonu yok ama ilgilendiğiniz kamışlar gayet işinizi görecektir.

Ajimeba iş görür gibi duruyor ama içimden bir ses bas parayı diaflash al diyor 😂 sizce aradaki farka değer mi

Diaflash 3-15 kullandım çok kaliteli bir kamış ancak bana biraz esnek geliyor ve istavrit için esnek kamışlar çok uygun değil aslında. Ex-Fast ve Fast aksiyonlu kamışlar silikona verdiğiniz aksiyon için gerekli. Diaflash alacağıma kesinlikle aji-do serisine bakardım

Solpara 0,6-10 gr kullanmaktayım. Solid uçlu çok hassas bir kamış. Ben pek alışamadım ve hala Rapture Firewind 1-12 tubular kamışımı kullanıyorum. 1 gr- 1.2 gr'da efsane işler çıkarıyor. 10 gr Hansen kaşıkta da gayet başarılı.
Hem taş balıklarında hem istavritte daha iyi sonuç aldım.
Aji kamışı olarak belki crostage daha iyi olabilir.
Ajimeba benimde almak istediğim bir kamıştı ama stoklarda yoktu o zaman.
Solparadan biraz daha sert solid bir kamış olabilir ya da tubular uçlu bir MC kamış öneririm.

Diaflash tatlı su için üretilmiş bir kamış bence size uygun değil. Crazee ajimeba, solpara, crostage hepsi işinizi görebilir. Jackson jog610 0,4-10 hepsinden güzel bence ama şu an stoklarda yok benim ilanlarımda vardı ama satıldı. Bulabilirseniz tavsiye ederim diger kamışlara göre daha alt gramajlarda çalışıyor.

Back