Otelde Balık Tutsak Ayıp Olur Mu?

Nedim Ceylan

Daimi Üye
Tepki
3,358
Ödül
113
Merhaba hobidaşlar,
Bu yaz Temmuz başında Bodrum'da 4 gece, Akyaka'da 2 gece tatil planımız var.
Ama benim aklım oranın balıklarında.
5 yıldızlı otelin plajından sabah kimse yokken at-çek yapsak ayıp olur mu?
Bu işi yapanınız oldu mu?

Şahsen yapmadım ama yapanı görmüştüm. kaldığım otelde iskele vardı orada el oltasıyla sarpa çığlak yavrusu felan yakalıyorlardı yakala bırak şeklinde 🙂

İstediğin gibi tut biz hep otel iskele altlarında tutuyoruz denize kimse karışamaz ayrıca otellerde tatil yapanlarda her zaman balık tutuyorlar denizde bende otellerde çalışıyorum bazıları gelip yem için tavuk göğüsü bile istiyolar otelin mutfağından, eğer otelin iskelesi varsa ve altında ışık yanıyorsa ışık yanarken mutlaka glow renkli silikonlarla at çek yap

Benım bildigim otelde plaj bölgesi sabah belli bir saat den sonra acılıyor.. 07.00 veya 08.00 gibi bence tatilin keyfini çıkar balığı boşver... ve hangi otel bilmiyorum ama bağzı otellerde plaj kısmındaki deniz ileriden geniş bir ağ ile çevrili ki buda otel müşterilerini korumak adına balık bile gelemez... Bence abes kaçar 5 yıldızlı bir otelde plajda balık tutan biri ve biri çekip yayınlayabilir bile uzaktan 🙂

Ben her çıktığım tatilde yanıma hem spin hem de lrf kamışımı alıyorum. Hatta arabamda buna uygun bir yer bile hazırladım. Didim'de ve Bodrum'da yakaladığım levrekleri otelin restoranında pişirtip yemişliğim bile var 🙂

Back