Ne ayıbı , tatil bu, tatilene neden gidilir, (benim için balık tutmak) dinlenmek kafayı resetlemek. nasıl yapılır illaki BALIK tutarak.
vallahi gençliğimde "tecrübesizlik işte" yoğut kovası ile solucan götürmüştüm...
🤢 bi ara odaya biraz koku saldı ama
🙁 ...

bahanesiyle hemen bakışlar altında elimde olta ile denize geçtim.
👍 sahilde hazırlığı yapar iken solucan kovasını actım...
😀😆
ne göreyim bütün solucanlar sıcaktan buharlaşmış.
👎

düştuğum duruma bak. yem de yok....
😱 ama ben ne yaptım. elimde bir ışıkla şen zonk kenarlarındaki bütün çöpleri dolaştım. yem için kullanacağım bir şey varmı diye...
😀😛😎
o balık tutulacak...
😀😉
bende çok anı var bu konu üzerinde
balayı münasebetiyle gittiğimiz otelde çalışanlar bahşiş kopartmak için dönelerken, bi garsonu çağırıp cebimden bi miktar cıkartıp verdim. genç arkadaş yüzünde bi tebetsümle,
- nasıl yardımcı olabilirim .. derken ben hemen sıraladım.
- yarım tavuk göğüsü, bi çay bardağı tuz, bir çay bardağı sıvı yağ, bir kaç poşet.
😎😆
o arkadaş benden bambaşka bir şeyler, talepler bekliyordu ellağam... ne olduğunu neden olduğunu bile anlayamadı...
😕😱
- balık (avcılık) dedim.
bir kaç saniye içersinde yüzünde farklı duygular beliri verdi.. bi şaşırdı, düşündü, gülesi geldi, gülüşü yuttu, utandı, bişeyler demek istedi
😀😀😀 diyemedi... derken tamam bile diyemedi...
😳 gitti. muhtemelen köşeyi dönünce basmıştır kahkayı..

hanı benden klasık balayı ruhuna giden bir şeyler isteyecek zannetti ellagam ... o yüzden arkadaşın baya garibine/ komiğine gitti ...
Tabi arkadaşın düşünmediği bi nokta var o da talebim her ne kadar klasık balayı ruhuna gitmeyen bir talep olsada eşimde balık avını sever, dolayısıyla benim talebim ilk başta garıp gibi görünsede ...
🙂
Oltanızı alın...
rastgele.