Owner iğneler

🙂 Ya haklısınız tam ben diyecektim ama ne bileyim işte takıntı oldu sanırım bu bende.Bide istoç a çok sık gıdıyorum distibütörlerde daha fazla model ve seçenek olduğu için ilk elden almayı tercih ediyorum.Hem bu yerlerde fiyatlar daha uygun oluyor.

🙂 Ya haklısınız tam ben diyecektim ama ne bileyim işte takıntı oldu sanırım bu bende.Bide istoç a çok sık gıdıyorum distibütörlerde daha fazla model ve seçenek olduğu için ilk elden almayı tercih ediyorum.Hem bu yerlerde fiyatlar daha uygun oluyor.

Merhaba,

Aradan 1 sene geçmiş yazılanların üzerine ama bende iğne çeşitlerine bakıyordum forumdan, aslında ilk elden almak her zaman doğru bir düşünce değil son kullanıcılar için.

Çünkü distiribütör firmalar son kullanıcıyı hedef almaz, bayi satışlarına önem verir bu yüzden bayiyi ve bayi fiyatlarını öldürmez ve bayinin kar ettiği fiyattan daha pahalıya verir. Neden?

Çünkü ben distiribütörüm sende bayimsin. Sana 5 liradan mal veriyorum ( kar ederek ) sen 7 liraya satıyorsun. Ben gelen adama senin sattığın fiyattan bile versem, aramızda probleme neden olur ve sonra sen benim malımı satmazsın. Distiribütör firmaların mantalitesi budur. Tabi hepsi değil...

Ha aran iyiyse samimiyeti kurduysan ağzında bakla ıslanıyorsa, mesele yok bayiye göre çok uygun fiyatlara alırsın. 🙂

Owner çok kaliteli hatta en kaliteli iğne diyebilirim...

owner saber hook aam firar balıkta yok yıldız balıkçılık üsküdardan alabilirsin resim linkini atmaya çalışayım sana (link)

Mustad, Owner, vs markaların distribütörleri maalesef alışılmışın dışına çıkmayı, ürün gamını fazla genişletmeyi pek istemiyorlar,
Markaların ürün gamı çok geniş olomasına ragmen ellerinde belirli seriler var, bu serilere devam diyorlar, ayrıca mevcut serilerin numara sıkıntısı var,
Örnegin Owner 50173- 2-3-4 noları.

firar dıe bılıorum bende turnada kullanmıstım gecen sene bır modelını baya etkılı ıgnelerı var

Back