Özgür Arslan – Silivri – 2013

Abim Allah'ına kurban diyorum 🙂 Geçen seferkini start zili olarak kabul etmiştim, lüfer nam-ı diğer sizin deyiminizle ''dişli'' ve benim bildiğim bir diğer nam-ı diğer ''kralların balığı'' hoşgelmiş olsun livarına. Arkasını her geçen gün büyüyen boylarıyla alacağına imzamı atar her daim rastgelmesini gönülden dilerim...

Abim Allah'ına kurban diyorum 🙂 Geçen seferkini start zili olarak kabul etmiştim, lüfer nam-ı diğer sizin deyiminizle ''dişli'' ve benim bildiğim bir diğer nam-ı diğer ''kralların balığı'' hoşgelmiş olsun livarına. Arkasını her geçen gün büyüyen boylarıyla alacağına imzamı atar her daim rastgelmesini gönülden dilerim...

sağolasın. benim kadar çok ısrarla deneyince arada denk düşüyor işte. bu sabah yoktu mesela...

akşam Ali ile avımızda yine dişli yoktu. bize denk gelmediği gibi, denk gelen de görmedik. yarın yeni bir gün...

(link)

dün gece lodosta teknem ikinci kez battı, bu sefer su alıp komşunun bağladığım dubasını kopardı. çok büyük emeklerle kurtardık. ancak bundan bahsetmek istemiyorum. bahsetmek istediğim, gecenin üçünde teknenin yerinde olmadığını görüp beni uyandıran adaşıma hediye ettiğim. otuzdört cm.

Abim tekrar geçmişolsun diyorum, bir çözüm üretmeli bu işe, üstadlardan da alınacak yardımlarla en iyisini düşünüp karar verip uygulayacağını düşünüyorum. Vardır umarım temiz bir çaresi bu işin. Bir de sana ters mi bilmiyorum ama annemler anneannemler falan yaparlardı, kurşun falan döktür abi. Bu defa umarım hiç hasar yoktur.
34 İstanbul'unu tebrik ederim. Daha evvel de dediğim gibi; komşun olmak isterdim 😉 Her yerde rastgelsin...

(link)

dün gece lodosta teknem ikinci kez battı, bu sefer su alıp komşunun bağladığım dubasını kopardı. çok büyük emeklerle kurtardık. ancak bundan bahsetmek istemiyorum. bahsetmek istediğim, gecenin üçünde teknenin yerinde olmadığını görüp beni uyandıran adaşıma hediye ettiğim. otuzdört cm.

Özgür, geçmiş olsun.

Bu aralar, düzenli takip edemedim.
İstanbul'a dönüş, ne zaman?

ya bu ayın 16 sı, ya da 23 ü gibi düşünüyorum. biraz da balığa bağlı. böyle tek tek alırsak dediğim tarihlerde dönerim. indir–bindir olursa biraz daha uzatırım, yine de çok değil. toplanmam kamyonetlik benim. ne kadar geç o kadar güç olur... kamış savurmayı öyle özlemişim ki, geçen teknem kıyıda iken, 420 kamışla yemli 4 ispari aldım. 🙂

haberler...
bir ağabeyimiz bir adet sabah almış, akşam da kestirmiş, bir başka ağabey ise akşam bir tane almış. bende akşam vuruş bile yok. beş altı tekne üç vuruş. zargana ise karaborsa...

haberler...
bir ağabeyimiz bir adet sabah almış, akşam da kestirmiş, bir başka ağabey ise akşam bir tane almış. bende akşam vuruş bile yok. beş altı tekne üç vuruş. zargana ise karaborsa...

Bizde de aynı Özgür, Cuma akşamı senin 34(istanbul) cm lik sultan haberinden sonra bir acayip umutlanmıştım, Cumartesi sabah tekne ile ilgili işlerimi hallettikten sonra, saat 15:00 den seninle karşılaşıp ayrıldığımız saate kadar dolaştım vuruş dahi yoktu.

Pazar da sabah erkenden Adnan abi ile çıktık yine boş döndük. olacak ama ne zaman olacak, bekliyorum...

Back