Özgür Arslan – Silivri – 2013

süleyman, bugün ali ile numune patlakgöz (mandagöz) aldık. fotoğraf yok... şarjım kalnamıştı, şimdi buzlukta. yorucu ama güzeldi, tatlı yorgunluk...

Oooooo, cok sevindim Ozgur'can 😉

Resim onemli degil, hafizamda var zaten 🙂

O yorgunlugu bilirim 😉

Sent from my iPhone using Tapatalk - (link)

yok özgür alçak gönüllülük yapıyor.. balıkları özgür tutmuştur.. vurma yüzüme tutamadık işte 🙂)

ali yakaladı, ben kafa vuruşlarını hissetmek için epey bir çektim. ali tekneye aldı, ben çıkarıp livara attım, ali portatif buzluğa attı, ben buzluktan aldım, bu arada kapağını kapatmamışım, kspak "fifi" oldu. halen üzgünüm bu duruma bu arada... balıklar için kollektif çalışma diyelim.🙂

ali yakaladı, ben kafa vuruşlarını hissetmek için epey bir çektim. ali tekneye aldı, ben çıkarıp livara attım, ali portatif buzluğa attı, ben buzluktan aldım, bu arada kapağını kapatmamışım, kspak "fifi" oldu. halen üzgünüm bu duruma bu arada... balıklar için kollektif çalışma diyelim.🙂

"fifi" olan kapak için yapacak bir şey yok Özgür'can, ben de bir kapak ve kepçenin (sıfır) "fifi" olmasına sebep oldum 😀😀

Kollektif çalışma olmalı zaten, bu işin keyfi orada

Bu arada kafa atışlarını hissettiysen artık narkozu almışşsın demektir, bundan sonra COM'a gitmek için yanar durursun

Back