Ozlemişim burayı

cemkocabal

Yeni Üye
Tepki
2
Ödül
3
Sevgili dostlar annemin rahatsızlığı nedeniyle uzunca bir süredir aranızda bulunamadım şükür herşey yoluna girdi yeniden ve buradayım... Benim sürekli tartışmaya açıp bir türlü netleştiremediğim bir konu var ...İtalya ve Yunanistanda avlanan bir arkadaşım gerek olmadığını belirterek sahtelerini havaya saçmak istersen uygula dedi ve gerçekten de öyle oldu..... ,13 veya ,15 lik ip kullanıyorum genelde güzelde kofanalar aldım ancak levrek için illa floracarbon ekle dendiği için uyguladım ancak çiftli albright ve dropknotlara rağmen kopma ve patlamalar yaşadım, arkadaşımın dediği gibi güzelim sahtelerimi kaybettim. yosun rengi ip kullanırken illa sahteye monoflament yada florac ilavesi gereklimi

Rastgelsin

hoş geldin abi tekrar unutmuşssun harbiden forumu konuyu yanlış yere açmışssın 🙂

Geçmiş olsun, sağlıkla mutlulukla uzun ömür dilerim.
FC misina şoklayan da var, direk örgüye sahte bağlayan da.

Bence düğüm yada kullandığınız ip ve misina problemi her ne ise çözüp şok ile avlanmanız avcılığınızı arttıracaktır.
Konu hakkında deneyimli olanlar mutlaka şudur diyeceklerdir.
Sevgiler

Geçmiş olsun, sağlıkla mutlulukla uzun ömür dilerim.
FC misina şoklayan da var, direk örgüye sahte bağlayan da.

Bence düğüm yada kullandığınız ip ve misina problemi her ne ise çözüp şok ile avlanmanız avcılığınızı arttıracaktır.
Konu hakkında deneyimli olanlar mutlaka şudur diyeceklerdir.
Sevgiler

İyi dilekleriniz ve önerileriniz için çok teşekkürler

Back