Palamut için makine tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ronaldo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ronaldo

Üye
Tepki
41
Ödül
23
Selam arkadaşlar. 2 gün arka arkaya çevremdeki herkes 1-er 2 şer palamut alıp ben hiç alamayınca (heralde 20 tane rapala değiştirdim) suçu makineye yıktım sanırım çünkü hzılı sarmıyor gerçekten..Saranlara baktım resmen sahtenin gtunden duman çıkıcak şekilde sarıyorlar... 2000 TL ye kadara sadece palamutta kullanacağım kaliteli bi makine tavsiyesine ihtiyacım var... Biraz muhabbet etmeye çalıştım kiminde Ryobi TT kiminde AP power..Yok bunlardan daha kaliteli şu var derseniz incelemeye alacağım.. Tecrübeli arkadaşlardan bi iki kelime yazmalarını rica edeceğim.

Güzel bi makineye benziyor..Bi üstü biomaster sanırım. aklım gidip geliyor .

Evet biomaster olması lazım. Biomaster biraz daha genele hitap ediyor. Bu daha ziyade palamuta hitap ediyor. Yalnızca palamut için ise bunu tavsiye ederim, diğerlerine de kullanırım der, bütçenizi de artırırsanız biomaster..

Arkadaşlar Ryobi TT power yada AP power 8000 almaya karar verdim..Siz olsanız hangisini alırsınız.?

Tek sıkıntı rulman problemi oda bulunuyor rulmancılarda diye okudum...Açıkçası bi twinpower alsam onunda gerekli bakımlarının sürekli yapılması gerektiğini söylüyorlar.. Shimano da bi spin power makine kullandım onuda hiç beğenmedim. artık evin içide bi sürü makine kamış ile doldu..Bu akıma kapılmam diyordum ama malesef öyle şu an. Sizin tavsiyeniz nedir ?

Tek sıkıntı rulman problemi oda bulunuyor rulmancılarda diye okudum...Açıkçası bi twinpower alsam onunda gerekli bakımlarının sürekli yapılması gerektiğini söylüyorlar.. Shimano da bi spin power makine kullandım onuda hiç beğenmedim. artık evin içide bi sürü makine kamış ile doldu..Bu akıma kapılmam diyordum ama malesef öyle şu an. Sizin tavsiyeniz nedir ?

Minimum bir Twinpower SW 8000PG

2009 model twinpower sw8000pg olabilir bulabilirseniz yada ttpower fılan istemiyorsanız okuma yeni çıkan cedros CJ-8000 olabilir 104 cm sarımı var 610 gr makina eski seriye göre bayağı hafif olmuş bu fazlası ile işinizi görür fiyat 1470 gözüküyor ama pazarlıkla 1200-1300 lere alınabilir iyi bir tanıdık daha uygunada alabilir 🙂

ryobi bile internet fiyatı 1200-1500 arası olmuş bu nedir arkadaş kesinlikle bu paralar verilmez eğer ryobi alacaksanız en fazla ederi 600-700 oda en fazla

Back