Palamut için makine tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ronaldo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
64288.jpg
makina güzel duruyor devri 4,9,1 olaymış hem çınekop hem palamuta da gidermiş

4000 lik ile 600lik arası 5.8.1- 8000 lik ile 14000 lik arası 5.4.1 ama iddalı hayırlısı bakalım 🙂 okuma candır

Boğaza uygun değil maalesef.
hocam palamut için 5.4.1 devir denenebilir azores kullanan arkadaşlar var onunda devri aynı hem çinekop hem palamuta kullanıyorlar,memnun kendisi çinekop şahsi düşüncem akıntısız yerde olurda akıntılı yerde gitmez palamuta denenebilir diye düşünüyorum cedros

Bizim burda bi balıkçıya gittim adam Ryobi appower satıyor...ttpower için orjinal değil dedi..orjinali appowerdir dedi..Makine çok sağlam gözüktü gözüme..2 tane alacak gibi pazarlık yaptım arkadaşta almak istedi..Fiyat baya düşürdük bakalım ama 600-700 değil daha yukarılarda.. Okuma almam sanmıyorum elimde var 1 tane..

Bizim burda bi balıkçıya gittim adam Ryobi appower satıyor...ttpower için orjinal değil dedi..orjinali appowerdir dedi..Makine çok sağlam gözüktü gözüme..2 tane alacak gibi pazarlık yaptım arkadaşta almak istedi..Fiyat baya düşürdük bakalım ama 600-700 değil daha yukarılarda.. Okuma almam sanmıyorum elimde var 1 tane..
Bende appawer kullanıyorum, yüzük rulmanı dışında bir sorun yaşamadım.onu da çinden toptan aldım.sıkıntı oldukça rulmanı değiştiriyorum.palamutta biraz ağır kalıyor ama f/p ürünü.metal kasa. temizliği ara sıra açıp mazotla yıkayıp tekrar yağlayıp topluyorum.yolda bırakmadı şimdiye kadar.

GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

600 700 fiyatına sıfır bulmanız imkansız. Ancak Çin'den alırsanız belki.

Ttpower çin den gelen versiyonu. Direk ryobiden ithal edilmiyor. O konuda mahkemelik durumlar varmış sanırsam.

Back