Parçalı Kamış Hk

andronova

Üye
Tepki
40
Ödül
23
Abiler 2 parçalı kamışımı birleştirdimde sanki uçtaki kamış atışta fırlamazmı bunu yaşayan oldumu acaba

Benimde basıma gelmedi ama çok şahit oldum arada kontrol etmek lazım
Bende birkaç kere iyi birlestirmedigimden atışta ve aksiyon verirken hafif bir fark oldu onuda fark edip sağlamlaştırmıştım

Daha çok ağır kaşık, ağır silikon v.b. sahte yemleri kullanırken bazen gevşeme olabiliyor. Fark edilip, sıkılmazsa fırlıyor. Kamış tam oturmadıysa hafif yemlerde de atarken gevşeyip, fırlama söz konusu olabilir. Kamışı birleştirirken direkt düz olarak oturtmayıp, biraz çapraz takıp sonra zorlamadan döndürüp, tam hizasına oturtuyorum( Bazı videolarda izlemiştim). Böyle daha sağlam oturuyor. Hiç bant kullanmadım. Yıllar içerisinde 4-5 kez fırlama oldu. Böyle bir durumda makinemi hızlıca sarıp kamışın üst parçasını sudan geri alıyorum.

Bantlarsan kamışı yuvasına sokamazsın,
çok gevşekse erkek kamışa biraz japon yapıştırıcı sürüp kurumasını beklersin sıkı-sıkıya oturur.😉
Abi bant olayını birleştirdikten sonra erkek ve dişiye saracam işimbittikten sonra bantı sökecem böyle düşünmüştüm

Abi bant olayını birleştirdikten sonra erkek ve dişiye saracam işimbittikten sonra bantı sökecem böyle düşünmüştüm

Bant olayında her av yapistir cikar ugrasirsin, Ercüment abinin bahsettigi sekilde uhu uygularsan bir süre götürür. Yalniz uhu kurumadan 2. parçayı takma 😉

Erkek kısmına bal mumu ya da Parafin sürün (mum hammaddesi) yoksa bildiğiniz beyaz mum sürün. İstemedininiz zaman siler atar temizlersiniz. Leke ve iz kalmaz

Back