Pazar Keyfi

Masallah abi sen cekiyosun baliklari fotodakiler bakip kaliyo bende burdan bakip kaliyorum 🙂

Çok teşekkürler
Bu aralar zaman sıkıntım yok hergün gidebiliyorum
Hergün gidince balık tutuluyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çok teşekkürler kardeşim
Xzoga lion force 3,05 cm 15-80 atarlı
Penn slamer 4500
Berkley whiplash 0,16
Decathlon snap
Cultiva 105 gr
d65e37d01c93b2634dbe44fd80daacfc.jpg

Dikkatimi çeken 15-80 atarlı kamışlamı 105gr çalıştınız ??

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dikkatimi çeken 15-80 atarlı kamışlamı 105gr çalıştınız ??

Evet üst segment shore jig kamışları ile üst limitinin üstüne abartmadan çıkılabilir 25 gr fazlalık abanarak yaptığım atışlarda hiç bir sıkıntı yaratmadı. Hatta kamışın atar üst limitinin 105 gr olduğunu keşfettim
Tabii aslında atar değerinden ziyade kamışın 50-60 metre derinde hangi ağırlık aralığında jiglere verilen aksiyonu iletmesi çok daha önemli
Benim avlandığım mera 6-7 metre derinliğinde ve aksiyon vermeden düz sarım yapıyorum. Bu nedenle ağırlığın üreticinin verdiği üst limiti geçmekte bir sakınca yok

Maşşalah de kardeşim nazar olmasın
Yaklaşık 10 gün sonra orkinos sezonu için Akdeniz’de olacağım yaklaşık 2 ay sürecek sezonda Türkiye sınırlarına yaklaşırsak oradan da paylaşım yaparım
Tüm takım taklavatı götüreceğim Temmuz a kadar yokum
Yazılı, skipjack ve albacor hedefim var
İnşalah orkinos denk gelmez birde humbolt dev kalamara koşturacağım.
İnşalah deniz suyu nazarları savar.
Sevgilerimle

Hayırlısıyla git gel de hocam sonra ben seni silah zoruyla benim tekneciğe götürüp slow jig nasıl yapılır, shore jig nedir nasıl yapılır, spin takım nasıl olmalı nasıl yapılır ..... heeeepsini öğretmeden bırakmayacağım. Bu ne yaaa. Şiştim yaaaa

Hayırlısıyla git gel de hocam sonra ben seni silah zoruyla benim tekneciğe götürüp slow jig nasıl yapılır, shore jig nedir nasıl yapılır, spin takım nasıl olmalı nasıl yapılır ..... heeeepsini öğretmeden bırakmayacağım. Bu ne yaaa. Şiştim yaaaa

Evet üst segment shore jig kamışları ile üst limitinin üstüne abartmadan çıkılabilir 25 gr fazlalık abanarak yaptığım atışlarda hiç bir sıkıntı yaratmadı. Hatta kamışın atar üst limitinin 105 gr olduğunu keşfettim
Tabii aslında atar değerinden ziyade kamışın 50-60 metre derinde hangi ağırlık aralığında jiglere verilen aksiyonu iletmesi çok daha önemli
Benim avlandığım mera 6-7 metre derinliğinde ve aksiyon vermeden düz sarım yapıyorum. Bu nedenle ağırlığın üreticinin verdiği üst limiti geçmekte bir sakınca yok

Alet yapar,el övünür gibi birşey yani
Tekrar tebrikler...

Back