Pendik'den Selamlar

Hoş buldum herkese teşekkürler 👋🙂

Merhaba herkese kolay gelsin ben yeni balık avına çıkmayı düşünüğyorum 26 yaşındayım pendik civarı ve arada bir ömerli barajına balığa gitmeyi düşünüyorum ama pek bilgim yok öncelik olarak pendik sahilde balık tutabileceğim olta ve diğer ekipmanlar için tavsiye verirseniz sevinirim

Hoşgeldin. Hem tuzlu su hem deniz için biraz zorlanabilirler öneri hususunda, bir de bütçe meselesi önemli. Surf casting avcılığı sanki daha uyumlu gibi arayışına, İstanbul avcıları yardımcı olacaklardır.

Hoşgeldin. Hem tuzlu su hem deniz için biraz zorlanabilirler öneri hususunda, bir de bütçe meselesi önemli. Surf casting avcılığı sanki daha uyumlu gibi arayışına, İstanbul avcıları yardımcı olacaklardır.
Hoşbuldum.
O zaman sadece tuzlu su için isteyeyim özellikle pendik sahilde avlanmayı düşünüyorum.Biraz araştırdığımda Bu meralarda genellikle istavrit, mezgit, çinekop, zargana ve izmarit balıkları avlanabilir yazıyor internette.

Pendik civarında 3 displinde av yapabilirsiniz.
1. Surf kamış ve makine ile yemli ve şamandıralı av
2. Lrf ile av
3. Spin ile av

Lrf ve spin kısa dönemlerde ve sezon olarak birbirini tutmayan kimi sene güzel avlar veren bazı senelerde boş avı çok olan disiplinler ama tatlı su da yemli av yapmıyorsanız hem tatlı su hemde tuzlu su avları yapabileceğiniz disiplinler.
Surf ise yemli av ve şamandıralı av ile diğer iki disipline göre çok daha verimli olabiliyor.
Burada kişinin neyden zevk alacağı da önemli.
Kendimden örnek vermek gerekirse ben şamandıralı ve yemli avları pek sevmem pendik tarafında sadece pendik de değil Bostancı dan Pendik e kadar olan hatta lrf avı mayıs başı gibi de birkaç kez spin avına giderim daha detaylı bilgi isterseniz seve seve yardımcı olamaya çalışırım.

Back