Penn Battle mı Penn Battle 2 mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan senihcan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selamlar öncelikle herkese 🙂 Cumartesi günki avımda kamış makinem boğazın dibini boylayınca ve cumartesi günü darboğaza ava gideceğimden acil bir makine almam gerekiyor . Aklımda Penn Battle ve Battle 2 var bütçem doğrultusunda. Bilen kullanan aradaşlardan yorumlarını bekliyorum . Farklı bir makine önerisinde de bulunabilirsiniz. Bütçem 500 tl.

Geçmiş olsun.. üzücü bir durum!!

Penn Battle 6000lik modeli elime almıştım ve baya ağır gelmişti ama tecrübe etmeden birşey diyemem.

Geçmiş olsun.. üzücü bir durum!!

Penn Battle 6000lik modeli elime almıştım ve baya ağır gelmişti ama tecrübe etmeden birşey diyemem.
610 gr olması lazım 6000'in bendeki düşen makinede 585 gr olduğu için çok ağır gelmez ama 7000 falan çok ağır.

abimm battle.. cok iyi makina
lakin az daha ver conflict al derim
makinada balık olsa bile hiç birşey fark etmiyo yine aynı devirde çekiyo.. çok güçlü makina

abimm battle.. cok iyi makina
lakin az daha ver conflict al derim
makinada balık olsa bile hiç birşey fark etmiyo yine aynı devirde çekiyo.. çok güçlü makina
Şuan conflicte bakıyordum tam 🙂 Bakim inceliyorum bugün alacağım birini bakalım 🙂

fiyatlara baktımda ucmus vallahi.. 40 lıgını aldım ben kamışla beraber 530 aa geldi şimdi ise sadece makina 500 filen 😀

Back