Bulundu Penn® Slammer® Iii 5500,6500

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Tepki
28
Ödül
23
Konu başlığında bahsettiğim makinadan arıyorum. Elinde bulunup satmayı düşünen kişilerle özelden irtibata geçebiliriz. 🙂 İyi Forumlar

İkincil yani yedek makina olarak almayı düşünüyorum uzun süredir aradığım bir makina fakat, önerinizi merak ettim nasıl bir makine 🙂

İkincil yani yedek makina olarak almayı düşünüyorum uzun süredir aradığım bir makina fakat, önerinizi merak ettim nasıl bir makine 🙂

f230c60a9afa4ee3ae5e9d446f9048bd.jpg
161f92cc7294ad251f97cfcfe18cbe02.jpg
94eb5afff93afd94767aa54b98108ba2.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Öneriniz için çok teşekkür ederim. Van staal makinelerini herzaman beğenmişimdir fakat kullanım amacıma pek uygun bir makina değil daha doğrusu VS seriisi bana göre pek uygun değil telsiz makinaları pek kullanamıyorum VR Seriisi olsa gene bir nebze 🙂 Ama tekrardan öneriniz için Çok teşekkür ederim.

Öneriniz için çok teşekkür ederim. Van staal makinelerini herzaman beğenmişimdir fakat kullanım amacıma pek uygun bir makina değil daha doğrusu VS seriisi bana göre pek uygun değil telsiz makinaları pek kullanamıyorum VR Seriisi olsa gene bir nebze 🙂 Ama tekrardan öneriniz için Çok teşekkür ederim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Teşekkür ederim fakat slammer bulamayınca başka bir makina aldım şuan memnunum ama satmaya karar verirsem ve ilan hala mevcut bulunursa mutlaka ilgileneceğim. İlgi ve irtibatınız için tekrardan teşekkür ederim 🙂

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back