Plastimake Eriyen Şekil Alan Plastik

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ersin35
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ersin35

Üye
Tepki
122
Ödül
38
Özellikle yem kalıplarını yapmakta çok kolaylık sağlayacak bir ürün. Tahta ve benzeri şeylere şekil vermek çok zahmetli olduğundan dolayı kesinlikle işi hızlandıracak bir ürün. İncelemenizi tavsiye ederim. Aldım deneme yapmak için ve gerçekten çok başarılı

güneş vurunca yumuşayıp eriyor mu acaba?? bir de sugru mu ne vardı...

Dostlar ben uzun süredir silikon sahte için kalıp yapmak adına araştırma yapıyorum. Bu maddeye yumuşak silikon sahteyi bastırıp silikon sahtenin izini cikarabilirmiyiz acaba? Çok yumuşak değil sanırım bu madde

Sanırım sıcak suya sokup yumuşatılıyor tabi ne kadar süre sıcak suda beklediğine bağlı olarak yapılabilir bence ancak dikkatli olmakta fayda var sıcak plastik deri için yakıcı olabilir.

ben kurşun kalıbı için baktım ancak sıcak kurşunda sıkıntı olur sanırım şekli değişir muhtemelen.

Özellikle yem kalıplarını yapmakta çok kolaylık sağlayacak bir ürün. Tahta ve benzeri şeylere şekil vermek çok zahmetli olduğundan dolayı kesinlikle işi hızlandıracak bir ürün. İncelemenizi tavsiye ederim. Aldım deneme yapmak için ve gerçekten çok başarılı
soğuk suda sertleştikten sonra normal 20-25 derece deniz suyu sıcağında yumuşuyor mu acaba deneme yaparsanız bilgi verirmisiniz? Yumuşamıyorsa sahte yapılabilir.

soğuk suda sertleştikten sonra normal 20-25 derece deniz suyu sıcağında yumuşuyor mu acaba deneme yaparsanız bilgi verirmisiniz? Yumuşamıyorsa sahte yapılabilir.
Ben 7 aydır fln kullanıyorum aşırı sert oluyor ve 100 dereceden sonra yumuşuyor tekrar tekrar eritip kulanabiliyorsunuz kaynamış suda 5dk bekleyip eritip çıkarıp 2 dk boyunca şekil verebiliyorsunuz sonra 5-10 dk bekleyince çok sert bir madde oluyor yani sahte yapmak için çok iyi birşeyleride tamir edebilirsiniz boyayarak da kullanabilirsiniz açıklayıcı olduysa beğenin =D

Back