PLeKSiDeN KaÇıŞ 1 :)

Tamam anlaşıldı , Bu modelin adı "EXTREME LONG CASTER" .Sipariş verebilirmiyiz abicim 🙂
🙂 Canınız sağolsun Akif Bey... Spariş ne demek hediyem olsun 🙂 Pleksileri bir ağabeyim veriyor bana.. Aslında tam olarak cam pleksi değil farklı bir malzeme... Yeterince getirdi...Yeni modeller yolda... Bugün o ağabeyi aradım... At çek konusunda çok acemi... Toplamda 3-4 sefer at çek yaptı... İlk yaptığım pleksi onda... Daha doğrusu dün akşama kadar ondaydı 🙂 Geçen hafta bir ispendek almıştı... Bu gün aradım... Dün akşam yine gitmiş... Makinesi çok kötü bir makine... Akşam bir balık yapışmış bir metre bile saramadan sahteyi götürmüş 🙂 Av yaptığı mera benim 110 cm barakuda aldığım mera... Muhtemelen trofe bir barakuda sahteyi aldı gitti 🙂[/QUOTE]
Şimdiden teşekkürler.

Henüz seri üretim yapamıyorum Cumhur 🙂 Özellikle yüzdürme testleri için sahteyi defalarca söküp tekrar birleştiriyorum... Klasik pleksi sahtelerinde iç kısımda boşluk yok... Öyle olsa seri üretim işi kolay... Ama yüzüş olayı çok zamanımı alıyor... Eğer işi hızlandırabilirsem senin içinde yaparız bir tane...

Varligin yeter Abdullah abi. Tesekkurler 😉

Suya bak cam gibi, kacmayaydi eyiydii 🙂 yuzunu gormus olurduk .
Körfez dışı hep böyle Özkan... Ancak lodasta bulanır oda kumsal olan yerlerde... Bu arada bugün balığın neden kurtulduğunu farkettim... Sahtenin orta fırdöndüsü eğrilmiş... Balık orta iğneye basmış... Sonra farkettim ki arka iğne imadan söktüğüm iğne orta iğne küçük dandik bir iğne... Nasılsa balık ortaya basmıyor diye ortaya öylesine iğne takmıştım... Buda bana ders oldu 🙂

abdullah abi geçen sene yükü yüklendim herşeyim tamamdı yemler misina buzdolabı pompa ip çapa hatta motorun yedek bujisi bile vardı.ava çıktım ve öğleye doğru galiba boş dönücem diye karamsarlığa düşmüşken oltamı güzel bir çipura ziyaret etti.alttan yukarıya doğru kafa atışlar eşliğinde o güzelim pırıltısı tüm ihtişamıyla belirdi.botun altına iyice yaklaşmışken balığın aksiyonu artmaya başladı hemen kepçeye doğru davrandım.ve o zaman anladımki kepçeyi unutmuştum.pazara gidilceği için arabanın bagajını boşaltmıştım ve tekrar yüklenirken kepçeyi dut ağacına yaslamıştım onu ordan almayı unutmuşum.yapacak bir şey yoktu balığı sudan bota alma esnasında havada iğne ağzından çıktı balık gözlerimin önünde bota çarparak suya düştü.en komiği balık suya düştüğü anda benim aslan pençesi gibi elimi suya atıp balığı tutmaya çalışmam oldu.balık derinliklere doğru inerken muhtemelen benim bu hareketime kaba et diye tabir edilen kısımla gülmüştür.bazen bir kepçe bazen ortadaki idarelik bir iğne avın kaderini değiştirebiliyor.seni çok iyi anlıyorum geçmiş olsun....

Kepçeye sahteyi taktırıp balık kaçırdığımı hatırlıyorum 🙂 Bazen yokluğu da iyi oluyor Hasan 🙂
benimki sahte gibi balığa dış kısımdan geçmediği için biraz daha rahatım ama her açıdan muhtemel bir aksilik olabilecekmiş gibi dikkatli olmaz lazım.yoksa güzel bir avı kaçırmak hiç balık tutamamaktan daha beter yıpratıyor adamı 🙂

Son düzenleme:
O kaçıştan sonra 2 peşine 2 kere daha gittim Hakan... Kıyıya kadar takip edip atlamayan levrekler beni deli etti 🙂 Bu aralar rüzgar çok.. Hele 3-4 gün hava yatsın ben biliyorum yapacağımı 🙂

Back