Power Pro Bite Motion

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tadelens
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tadelens

Yeni Üye
Tepki
3
Ödül
5
Hepinize selamlar... Bu ip hakkında bilgisi deneyimi olan bir arkadaş varsa yardımcı olursa çok sevinirim. At-çek için 0.15mm kalınlıkta olanından makinama sardım.

Rengi ve kullanışı konusunda daha önce kullanıp kullanmadığınız önemli değil yorumlarınızı yazarsanız ve kullanan arkadaşlar varsa onlar da ayrıntılı yorumlarını yazarsa çok sevinirim.

NOT: Tuzlu suda avlanıyorum

6bea6457c0e79fe60661e592d26de1ab.jpg

Power pronun çoğu misinası kaliteli hocam .. gerek yuvarlak yapısı gerek sağlamlığı..

Ben 0.19 powerpro slick olanını kullanıyorum. Çok beğendim. Atışlarda dugumlenme vss hiçbir problem yaşamadım. Sizinde sıkıntı yaşayacağınızi düşünmüyorum. Güle güle kullanın.

Teşekkürler. Aslında ipin turuncu olması bende soru işaretlerine sebep oldu. Fakat bu ipi diğer iplerden ayıran özelliği nelerdir onları merak ediyorum biraz. Umarım kullanan arkadaşlar vardır veya ingilizcesi iyi olup yabancı forumlarda okuyabilecek. Yabancı sitelerde birkaç yazı gördüm fakat çeviremedim

E6853 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkürler. Aslında ipin turuncu olması bende soru işaretlerine sebep oldu. Fakat bu ipi diğer iplerden ayıran özelliği nelerdir onları merak ediyorum biraz. Umarım kullanan arkadaşlar vardır veya ingilizcesi iyi olup yabancı forumlarda okuyabilecek. Yabancı sitelerde birkaç yazı gördüm fakat çeviremedim

E6853 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam ben powerpro slick ipi almadan önce makinaya komple floracarbon sardiracaktim. Nette araştırırken gerçek floracarbon misinalarin çok pahalı ve sert olduğunu öğrendim ve vazgeç tim. Sonra şimdi (bulamadım) suda belirli derinliklerde canlılar için renk algısının değiştiğinin semali bir anlatımı vardı. Mesala (ornegin farklı renk için olabilir tam net hatirlamiyorum) 100 metre derinlikte yesil rengin zaten görülmediği farkedilmedigi gibi. Ureticiler Renk seçeneklerini kullanilacak ortama gore belirlemekte. Renk konusunda benim öğrendiklerimi bu kadar.

Back