Proje 2 sıcak silikondan karides çalışmalarım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Anonim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Anonim

Daimi Üye
Tepki
4
Ödül
113
Merhaba🙂
Pipetten karides yapma çalışmalarımı bitirdikten sonra ikinci projem sıcak silikon çalışmalarına başladım.
Şüphesiz pipetten yaptığım çalışmalar çok kolaymış😀
Uzun zamandır hep aklımdaydı silikondan bir şeyler yapmak,fakat bu konu ile alakalı videolar bulamadım yada yok.
Bende kolları sıvadım biraz el becerisi biraz hayal gücü ve sağdan soldan bulduğum resimlerden esinlenerek ortaya vakit öldürücü ve zevkli bir çalışma çıktı.
Belki ileride Lrf avına başlarsam ufak tefek kurt,böcek,solucan gibi börtü böcekler ile uğraşırım🙂
2015-03-04-0746.jpg
2015-03-04-0747.jpg
2015-03-04-0748.jpg

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Hocam gerçek karides resmini çekip forumda ben yaptım diye paylaşıyorsun🙂...Emeğine ,enerjine zekana kuvvet...helal olsun..🙂

Hocam gerçek karides resmini çekip forumda ben yaptım diye paylaşıyorsun🙂...Emeğine ,enerjine zekana kuvvet...helal olsun..🙂
Cemil çok sağol🙂
Artık emekliliğe doğru yaklaşıyorum balık tutmaktan ziyade ekstra uğraşlar ediniyorum.
Pipet ile yapılan karidesin videosu var uzak doğulu balıkçı paylaşmış bende sıcak silikon ile nasıl yapılır video paylaşmak isterdim.
Fakat o kadar uzun sürüyor ki🙁 Bir karidesi yapmam aralıklı saatlerimi aldı🙂

Süper olmuşlar gerçekten, benim pipetlerin yanına bir iki tanede bundan olsun 😛

Süper olmuşlar gerçekten, benim pipetlerin yanına bir iki tanede bundan olsun 😛
Sana sabret demedim mi😀
Yalnız bir şartım var! orkinoz olmasa bile sahteler ile ilk tuttuğun balık benim ona göre😛😀
Canın sağ olsun iş yaptıklarını görsem en büyük mutluluktur benim için🙂

Sana sabret demedim mi😀
Yalnız bir şartım var! orkinoz olmasa bile sahteler ile ilk tuttuğun balık benim ona göre😛😀
Canın sağ olsun iş yaptıklarını görsem en büyük mutluluktur benim için🙂
Inşallah güzel Balıklar tutarız 🙂

Elinize sağlık, hareket de edebilse balık bile anlamaz farkı, süper olmuşlar

Back