Rapala İğne değişimi Hakkında

Önunde halka olmaya tum sahtelere halka takmali mi?
Baska soru mesela misina bedenine klipsli firdondu takmak yerine rapala klipsi kullansak kasiklara firdondu mu eklemeli?

Ben rapala onu klips kullanmam halka takarim onun onune findik furdondu takarim
@İLKlüfER

İlker biraz daha açarmısın. Rapalanın burnunda zaten halka var
Hemen alttaki resmi yakinlastirip gorebilirsiniz
20161224_215415.jpg

Ben rapala ucundaki paketten cikan ufak halkayi cikarip yerine biraz daha buyuk galvaniz bir halka var ondan takiyorum daha rahat salinim yapiyor sonra o halkaya da findik furdondu ekliyorum ve rapalayi o sekilde yuzduruyorum,
Rapala bedene dolanirsa findik furdonduyu klipsten cikarip takimi acmak cok kolay oluyor,
Rastgelsin

Hemen alttaki resmi yakinlastirip gorebilirsiniz 50288 dosyayı görüntüle
Ben rapala ucundaki paketten cikan ufak halkayi cikarip yerine biraz daha buyuk galvaniz bir halka var ondan takiyorum daha rahat salinim yapiyor sonra o halkaya da findik furdondu ekliyorum ve rapalayi o sekilde yuzduruyorum,
Rapala bedene dolanirsa findik furdonduyu klipsten cikarip takimi acmak cok kolay oluyor,
Rastgelsin
Bu işin bir iyi birde kötü tarafı var, iyi tarafı yeni bir şey öğrendik, kötü tarafı yine masraf çıktı

Hemen alttaki resmi yakinlastirip gorebilirsiniz 50288 dosyayı görüntüle
Rastgelsin
Buda mantikli guzel dusunmussun. Bende nosunu hatirlamiyorumda en ufak boy firdondulu klips kullaniyorum hem degistirmesi kolay hemde aksiyonu bozmuyor. Ama renk hosmus orjinalmi kendinmi boyadin acaba

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu işin bir iyi birde kötü tarafı var, iyi tarafı yeni bir şey öğrendik, kötü tarafı yine masraf çıktı
Hayir masraf yok denecek kadar az hatta karli bir sistem nasil anlatayim 🙂
Okuma 8 ve ya 10 no lu findik furdondu aliyorsunuz(bilyali paslanmaz olanlardan kullaniyorum) bir kismini kursun bedeninde gezerli rapala bedenini takmak icin kullaniyorum geri kalanini da sahtenin onundeki halka icin kullaniyorum,
Sahtenin onune taktigim halka Uskudar rastgele balikcilikta satiliyor tahmini 30 tanesi 1-2tl 🙂
Ayni sayida klipsi furdondu alsaniz daha pahali olur ve kusun bedenin de de kullanamazsiniz klipsi olanini 😉
Ya da yildirayin kasiklarindaki halkalari sokup sahtenin onune takiyorum ben bu sekilde alistim kimilerine zor gelebilir ama klipsli furdondu beni pskilojik olarak tirnaklari oldugu icin sahtenin bedene dolanabilme riski uyandiriyor o yuzden tercih etmiyorum yoksa cok daha pratik haliyle,
Rastgelsin

Buda mantikli guzel dusunmussun. Bende nosunu hatirlamiyorumda en ufak boy firdondulu klips kullaniyorum hem degistirmesi kolay hemde aksiyonu bozmuyor. Ama renk hosmus orjinalmi kendinmi boyadin acaba

Sevdigim bir abinin hediyesi orjinal degil kendisi kullanmadigi blufishlerin hepsini bu renge boyamis ve dun tahmini 3 saatte 15 baligi bununla aldi,
Sular su an bulanik oldugu icin bu rengi cok guzel yiyor tavsiye ederim,
Akrilik puskurtme boyasi dedi galiba bu islerden pek anlamiyorum malesef ama tavsiyem ava cikacaksaniz bu renk tonlarinda sahte tercih ederseniz cok verimli olur,
Rastgelsin

Sevdigim bir abinin hediyesi orjinal degil kendisi kullanmadigi blufishlerin hepsini bu renge boyamis ve dun tahmini 3 saatte 15 baligi bununla aldi,
Sular su an bulanik oldugu icin bu rengi cok guzel yiyor tavsiye ederim,
Akrilik puskurtme boyasi dedi galiba bu islerden pek anlamiyorum malesef ama tavsiyem ava cikacaksaniz bu renk tonlarinda sahte tercih ederseniz cok verimli olur,
Rastgelsin
Bilgi icin tskler boya aklimizda yer aldi. Sajte alirken is yapanlara yoneliyorum elimdeki 30 kusur sahte geneli limon beyaz yesilimsi kirmizi kafa geri kalanlarida kendi capimizda is yapacak sekilde modifiye ediyoruz iste

Back