Rapala Maxrap Sorunsalı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan angvil
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

angvil

Daimi Üye
Tepki
1,107
Ödül
103
Merhabalar.
Sorunumu izah edeyim.
Elimde maxrap ve maxrap çakmaları mevcut. Sorunum ise maxrap i diğerleri kadar uzağa atamıyorum. İncelediğimde sahteleri kafa yukarı kuyruk aşağı şekilde tuttuğumda Maxrap çakmalarında bilyalar kuyruğa düşüyor. Ama Maxrap te düşmüyor. Elimde sahtayı bir kere silkeledikten sonra düşüyor. Dolayısı ile bundanmıdır tam emin değilim , sahteyi fırlattığımda havada taklalar atıyor ve rüzgardan daha çok etkilenip yakınlara düşüyor. Ama maxrap çakmalarında bu olmuyor. Çakma olarak Remixon ve aliexpressten aldığımı kullanıyorum.
Elimde 2 maxrap var ve ikisinde de aynı sorun var. Dik yaptığımda diğerleri gibi bilyalar kuyruğa gitmiyor , ancak sahteyi sağa sola ya da yukarı aşağı sallarsam düşüyor.

Bilyeler öndeyken mıknatıs varsa ona yapışık durur. Atarken silkmeden dolayı mıknatıstan kurtulur ve arkaya vuruş tazyik yapar. Böylece ileri ve dengeli atışa yardımcı olur

Bilyeler öndeyken mıknatıs varsa ona yapışık durur. Atarken silkmeden dolayı mıknatıstan kurtulur ve arkaya vuruş tazyik yapar. Böylece ileri ve dengeli atışa yardımcı olur
Diğer sahteleri atışlarım gibi gitmemesinin sebebi ne olabilir ? Yani max rap erim konusunda hep iddaalı olduğundan ben çakmalarına göre daha uzağa gider diye bir beklentideyim.

Maxraplarin gidisi fena degildir, atarken biraz daha siddetli savurmak gerekebilir.. ben bir sorun yasamiyorum..

Ayni sorun bendede var. Bilye kuyruga yaposiyor kuvvetlice birkac silkeleden sonra zor düsüyor orjinal olup olmagi konusunda emin degilim finler böyle is yapmaz muhtemelen. 90 gayme sahtenin sahtesine gitti

Bendeki estonya yada ltvanya mali falandi
Ben orjinal olduğunu düşünüyorum, zaten gagada kabartma Rapala yazısı var, ayrıca üzerinde de maxrap yazıları falan var. Yüzüşü de çakmaların yüzüşünden çok iyi, ayrıca aynen maxrap official video da ki gibi yüzüyor. Meret sadece atarken canımı sıkıyor.

Defolu maxrap olabilir. İçindeki sistem takılıyor bazılarında. Maxrapler raylı sisteme sahiptir. Sistemi çalışanların atışı iyidir. Ok gibi gider.

Back