RAPTURE RAPALALAR

Kardeşim çok ince bir noktaya değindin.Daiwalarım var.Atmaya kıyamıyorum inanki.Gidecek diye ödüm patlıyor.Tanesi 70 TL.İşte bu rapalalar o korkumu giderdi.Bundan sonra sadece bu rapaladan alıp,kullanacağım.Sevgiler...
evet abi daha bu hafta 75 tl lık ima 15 cm..balıkla beraber gitti :S gecen haftada laser sardıne gıttı..2 haftada bir sürü zarar😀 o yuzden bu tarz yenı ve pıyasada tutulmaya çalışan hesaplı sahtelerı denemekte fayda var..ama ben yanlış anlamışım 3 tanesı 24 degıl ..tanesı 24 müş 😀 ama genede hesaplı ..kalıtelı görünüyorlar çünki...

Bu rapala bundan daha ucuz olabilir mi bilemiyorum.24 TL...17 cm ve 32 gram...Çok iyiler.WOBBLİNG-ROLLİNG hareketi yapıyorlar...
Çin'den gelenlere pek bakmıyorum.

Yok Cahit abi ben Birol abiye yazdım onu çokmu ucuza aldınız diye 🙂
O yazmışya ''çinden getirttiklerimize benziyorlar'' diye ona istinaden..
Yoksa bunlar çok güzeller..
ama murat ve ben ilk başta 3 tanesini 24 tlye aldın sandık baya sevindik işin aslı..
3 modelini tanesi 24 ten almışsın meğer tekrar okuyunca açıklığa kavuştu 🙂
Nerden temin ederiz abi Peki bunları..?

Güzel rapalalar Cahit Abi, benim de merak ettiğim içindeki ağırlık transfer sistemi Daiwa sahtelerinki gibi mi ( ince bir mil üzerinde hareket eden tek parça silindirik ağırlık), Rapala Max Rap gibi mi ( bir kanal içinde serbest hareket eden birkaç bilye) teşekkürler.

Merhaba

Japonyadan shoreline getirtmekten ve balıklara kaptırıp paramı denize atmaktan çok sıkıldım 🙁🙁🙁

Ufak bir araştırma yaptım ama pek fazla sonuca ulaşamadım.
Bu sahteleri nerden tedarik edebiliriz acaba....

Merhaba

Japonyadan shoreline getirtmekten ve balıklara kaptırıp paramı denize atmaktan çok sıkıldım 🙁🙁🙁

Ufak bir araştırma yaptım ama pek fazla sonuca ulaşamadım.
Bu sahteleri nerden tedarik edebiliriz acaba....

Sende benim gibi bıktın değil mi Onur? HAZIROLTA.COM'da bulabilirsin. Daiwa shore line shiner modelinin tamamen aynısı.Bir Daiwa yerine bundan üç adet alabiliyorsun.Sitemiz içinde HAZIROLTA.COM var zaten...

Güzel rapalalar Cahit Abi, benim de merak ettiğim içindeki ağırlık transfer sistemi Daiwa sahtelerinki gibi mi ( ince bir mil üzerinde hareket eden tek parça silindirik ağırlık), Rapala Max Rap gibi mi ( bir kanal içinde serbest hareket eden birkaç bilye) teşekkürler.

İçindeki transfer sistemi magneto.Yani senin dediğin gibi, ince bir mil üzerinde hareket eden tek parça silindirik ağırlık.Aynı Daiwa ama bugün yüzdürdüğümde Daiwadan daha düzgün gidiyor.Aksiyonu ise Aynı Daiwa shore line shiner gibi.WOBBLİNG-ROLLİNG..

Yok Cahit abi ben Birol abiye yazdım onu çokmu ucuza aldınız diye 🙂
O yazmışya ''çinden getirttiklerimize benziyorlar'' diye ona istinaden..
Yoksa bunlar çok güzeller..
ama murat ve ben ilk başta 3 tanesini 24 tlye aldın sandık baya sevindik işin aslı..
3 modelini tanesi 24 ten almışsın meğer tekrar okuyunca açıklığa kavuştu 🙂
Nerden temin ederiz abi Peki bunları..?

Evet,tanesini 24TL'den aldım ve çok avantajlıyım.1Adet Daiwa Shoreline Shiner modelinin tanesinin hemen hemen 70 TL olduğunu düşünürsek, bundan üç adet alabiliyorum.Bu rapalaları temin ettiğim yer HAZIROLTA.COM..

evet abi daha bu hafta 75 tl lık ima 15 cm..balıkla beraber gitti :S gecen haftada laser sardıne gıttı..2 haftada bir sürü zarar😀 o yuzden bu tarz yenı ve pıyasada tutulmaya çalışan hesaplı sahtelerı denemekte fayda var..ama ben yanlış anlamışım 3 tanesı 24 degıl ..tanesı 24 müş 😀 ama genede hesaplı ..kalıtelı görünüyorlar çünki...

Daiwa Shore Line Shiner modelinden hiçbir farkı yok.Tıpatıp aynısı.Hemde herşeyiyle.Aldığında göreceksin...HAZIROLTA.COM'dan tedarik edebilirsin..

Ben siparişini çoktan verdim Cahit abi.. Önerin için çok teşekkürler sen yüzüyor diyorsan gerisi teferruat.. Bol levrekli günler diliyorum.. Saygılarımla sağlıkla kal...

Back