Raw Ii 55 Için Kamış Tavsiyesi

Sizin segmentinizde Crazee S1002H Shore Jigging kullanan bir tanıdığım var mersinde kamıştan çok memnun 2.5 kg balığı sudan kesiyor size uygun gramajındakine bir göz atın isterseniz sadece fikir olması açısından yazıyorum.
sudan alma işini genelde kepçe ile yapıyorum garanti olması açısından ,
kuvvetli olmasının yanında hassasiyet de çok onemli benim için hissetmem lazım
daha önce shore jig kamışı kullanmadığım için iyice araştırıp ustalar ne diyor diye bakıyorum
umarım doğru ürüne karar veririm

Arkadaşlar bende siteye bugün katıldım .Bana tekneden balık avı için kamış tavsiyeniz ne olur?Bütçem 200 - 400 tl arası teşekkürler
öncelikle hoşgeldiniz aramıza
Tekne kamışı ile ilgili bir başlık vardı sanki yanlış hatırlamıyorsam.
tabi burda önemli olan hangi makineyi kullanıyorsunuz ? derinlik ? hedef balık gibi bir sürü sorulması gereken konu var
bence siz bir başlık açın yukarıda yazdığım soruların cevapları ile konuyu oluşturun birçok tecrübeli arkadaş yardımcı olacaktır.

Teşekkür ederim
öncelikle hoşgeldiniz aramıza
Tekne kamışı ile ilgili bir başlık vardı sanki yanlış hatırlamıyorsam.
tabi burda önemli olan hangi makineyi kullanıyorsunuz ? derinlik ? hedef balık gibi bir sürü sorulması gereken konu var
bence siz bir başlık açın yukarıda yazdığım soruların cevapları ile konuyu oluşturun birçok tecrübeli arkadaş yardımcı olacaktır.

Çok sevinirim ,
bende dediğiniz kamışa bir bakayım.
İkinci el kısmına da bakıyorum bu arada bana uygun kamış olabilir mi diye

Kamış geldi genel olarak güzeldi diyebilirim. Sapı baya uzun, sağlam olduğu hissini veriyor, K tipi fuji halkalar kullanılmış. Lakin üst parça çok kolay yerinden çıkıyordu, kullanımla alakalı mıdır bilemedim o yüzden iade ettim. Daha önce sıfır aldığım legalis seabass 270 10-35 kamışı kullanmıştım bu tarz sorun yaşamadım. Muhtemelen ağır jig atışları kamışın oturduğu yerde zamanla bollaşmaya neden oluyor. Konu ile ilgili tecrübe ve bilgi sahibi olan üstadlar yorum yaparsa sevinirim.

Kamış geldi genel olarak güzeldi diyebilirim. Sapı baya uzun, sağlam olduğu hissini veriyor, K tipi fuji halkalar kullanılmış. Lakin üst parça çok kolay yerinden çıkıyordu, kullanımla alakalı mıdır bilemedim o yüzden iade ettim. Daha önce sıfır aldığım legalis seabass 270 10-35 kamışı kullanmıştım bu tarz sorun yaşamadım. Muhtemelen ağır jig atışları kamışın oturduğu yerde zamanla bollaşmaya neden oluyor. Konu ile ilgili tecrübe ve bilgi sahibi olan üstadlar yorum yaparsa sevinirim.
Çok teşekkürler, dediğiniz gibi birleşme yeri deforme olmuş olabilir

Back