Rc Arabalar Hk.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan exxper
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hakan abi son sorum olacak şimdi kumanda alsam esc mi arabanın sağa sola dönmesi yada güç vermesini sağlıyor esc de alıcısı mevcutmu yada alıcımı almam gerekir hepsi oldu diyelim kumandalar bütün alıcılar ile uyumlu oluyor mu ? mesela bazi araç için 7.2 v pil istenmış 7.4 v pil alsam sıkıntı olur mu ?

Son düzenleme:
7,2v ile 7,4v arasında fark çok ama senin kullanımına engel bir fark yok, zaten piller %100 nadir dolar,

aracın kontrol ünitesi (radyo frekansı ile çalışır) verici ve alıcıdan oluşur. Bunlar bildiğim kadarı ile 3 bant,

AM kumandalar
FM kumandalar
2,4 ghz kumandalar

alıcı ve verici aynı marka olursa çalışır.
FM ve AM kumandaların Kristal(frekansları) eşit, aynı olması gerekir. 2,4 Ghg kumandalar böyle bir problem yok. bluetooth gibi eşleştirme yapılıyor.

Yani şimdi alıcısıni ayrımı almam gerekiyor kumanda ile gelmiyor sanırım yada 2.4 ghz kumanda alırsam otomatik alıcı ile eslesiyor

Flysky FS-GT3B 2.4G 3CH Radyo Modeli Uzaktan Kumanda LCD Verici ve Alıcı için RC Araba Tekne
(link)
(from AliExpress Android)
Buldum şer halinde

hobbyrc forum bitik durumda çoğu sorulara cevap bile yazılmamış bazı araştırmalar yaptım ama tatmin edici cevaplar bulamadım bir kaç konu açtım bir kaç konuya cevap yazdım ama takan yok forum bitik durumda

K
ben bulamadım 500-600 tl ye 400 tl ye şase buldum drift için ona motor, esc, selvo,kaporta ve kumanda almak gerekiyor onlarda 600 tl yi geçiyor aldığın ürünün kalitesine görede artıyor (link) da güzel ürünler var ama kargosu 50 dolarla 110 dolar arası 🙁
Kargoyu abartmışlar.

Back