Rc Arabalar Hk.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan exxper
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şuan hala moda araştırdığım kadari ile tt01 modeller asfalt tipi almayı düşünüyorum drif şaseli olana bakacam da dirif için motorun çok güçlü olması gerekir mi onları araştırdımda fazla açıklayıcı yazılar bulamadım

(link)

(link)
bu drift için uygun ama kargo parası çok 🙁

Drift icin fircali motor kullanin. Fircali motor drift fircasiz hiz icin iyidir. Ayrica 2 cell lipo da kullanabilirsiniz 7.2 volt fircali motorlarda. Detayli bilgi icin ozel mesaj atabilirsiniz.

Drift icin fircali motor kullanin. Fircali motor drift fircasiz hiz icin iyidir. Ayrica 2 cell lipo da kullanabilirsiniz 7.2 volt fircali motorlarda. Detayli bilgi icin ozel mesaj atabilirsiniz.
Lipo esc yi bozabilir. Kullanacaksınız ona göre esc almaya özen gösterin

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakan abi son sorum olacak şimdi kumanda alsam esc mi arabanın sağa sola dönmesi yada güç vermesini sağlıyor esc de alıcısı mevcutmu yada alıcımı almam gerekir hepsi oldu diyelim kumandalar bütün alıcılar ile uyumlu oluyor mu ? mesela bazi araç için 7.2 v pil istenmış 7.4 v pil alsam sıkıntı olur mu ?

Esc ile alici farklidir alici verici zaten takim olarak satilir 2.4g kumandadan sasmayin am kumandaya girmeyin.

Lipo esc yi bozabilir. Kullanacaksınız ona göre esc almaya özen gösterin

Belirtilen durum cok nadir ve extreme bir ihtimaldir 50 nin uzerinde aracta 500 un uzerinde surus esnasinda 1 esc bile yakmadim. Ihtimal dahilinde olasi fakat sik karsilasicak bir durum degil.

Belirtilen durum cok nadir ve extreme bir ihtimaldir 50 nin uzerinde aracta 500 un uzerinde surus esnasinda 1 esc bile yakmadim. Ihtimal dahilinde olasi fakat sik karsilasicak bir durum degil.
2 defa yaktım buda benim şanssızlığım

Back