Rc Arabalar Hk.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan exxper
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
2d12d8a83eed8b5d66181d524695fd8d.jpg
4cbffde5e9f5c6416e9c4ca294f55fd3.jpg

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kumanda nasıl bende gt3c siparişi verecem 3b mi 3c mi

Gearbest e baktınızmı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Motor 23 mu 26 mi yoksa 30 cc modlu mu 🙂

Ben 1-5 aracta mcd kullaniyordum ve cok ta memnundum. Beni hic uzmedi. Ama baja 5t baska ya onu da cok severim ayri bi denge var onda.
motor 23 cc bennce baja için makul ve yeterli motor.
ben rc işinde mod olayına sıcak bakmıyorum.
modladığın her parça bağlı olduğu sistem içersindeki diğer parçayı güçsüz kılar.
mcd yerli üretim bir markadır. türkiyde olmasa bile avrupa ülkelerinde ve ingilterde çok tutulan bir markadır.
ama kumandası dandik ve o araca yakışmayan bir kumandadır.

Kumanda nasıl bende gt3c siparişi verecem 3b mi 3c mi
kumanda konusunda bilgim yok. bu resimler aaracı satmak için çektiğm resimler.dolayısıyla kendi kumandamı sökmüştüm. bu kumandad aracıkumandasız satmamk için taktığım bi kumanda. denemedim kullanmadım.
normal kullandığım kumanda spektrum marka dx3s modeli. raba için en iyi kumanda.

bu işe ayıracak zamanınız paranız yoksa bulaşmayın. ciddi anlamda para ve zaman lazım. illa başlıycam derseniz elektirkli bir model tercih edin. nitro olayı zordur. gürültü olayı ciddi bir sorundur. kullanacak tenha bi yer yoksa kavga boyutuna varan tartışmalar yaşarsınız. kaza olayına çok dikkat edin. kullandığınız model en kötü 2 2,5 kilo ve 80 km süratlere ulaşan bir araç. bir canlıya çarptığınızda çok ciddi yaralanmalar oluşabilir.
nitroda ayar olayına girmiyorum. elektirikli veya nitrolu en fazla 15dk oynarsınız sonra yakt veya pil biter ben bu rc olayına ciddi anlamda para harcadım. ve şu anda hiç bir şekilde bulaşmıyorum.
kullandığım alıp sattığım araçlar
traaksas revo 3,3-revo mini fırçasız-slash fırçasız-
hpı sprint 2 camaro-savage-baja 5b-e10-
losi 5five
bu araçların çoğu yurtdışından sipariş verilmiştir.

motor 23 cc bennce baja için makul ve yeterli motor.
ben rc işinde mod olayına sıcak bakmıyorum.
modladığın her parça bağlı olduğu sistem içersindeki diğer parçayı güçsüz kılar.
mcd yerli üretim bir markadır. türkiyde olmasa bile avrupa ülkelerinde ve ingilterde çok tutulan bir markadır.
ama kumandası dandik ve o araca yakışmayan bir kumandadır.

Dunya off road sampiyonasinda finale kalan 10 aracin 7 si mcd idi 2 ya da 3 yil once simdi nedir bilmem. Kumanda olayi da extra bir sey zaten . Hic bir zaman stock kumanda kullanmadim. Amatorlugum disinda 🙂

evet biraz öyle oldu 🙂 tam öyle daha ince ayrıntısına girmedim kep 4 gündür gümrükte gelsin boyama ve işıklandırma işini yapayım vaktim olura ayrıntıya girecem

Back