RD 32 Test Çekimleri... Balık Yok :D

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HolyDiver
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sevgili tuncay öncelikle hayırlı olsun çekim kalitesi güzelmiş. Benim sana sormak istediğim bu rd32 ikinci versiyon mu yoksa eski modeli mi ? bir de hangi fiyata nerden aldığını yazabilirmisin rica etsem, güzel ve keyifli dalışlar dilerim. Mayıs ayında büyük eşkinaları çekip izletmen dileğiyle 🙂

birçok siteden inceledim ama bazıları problemli siteler, direkt olarak türkiye ye getiren bi firma varmı onuda biliyorsan belirtirsen sevinirim...
87$ satış fiyatı olan siteler var, adminlerimizden bu konuda yardım isteyelim, bu fiyata almak için yurt dışında olan bir arkadaşımızdan yardım talep etsek sizce daha doğru mu olur bir de bunu sormak istiyorum. Fazlamı sordum ne 😀 neyse işte almak istiyorum ama Türkiye'ye gelişi yüksek rakamlara çıkıyor, buna bir çözüm önerisi olan varsa sevinirim. şimdilik bye bye 😀

Marmara Her yıl daha da çok kirleniyor ve balık popülasyonu azalıyor 🙁
Ve Bunu Biz İnsanlar yapıyoruzzz 🙁

rd32 hakkında halen satışı konusunda sorularıma cevap bulamadım, araştırıyorum ama bir türlü fiyat konusunda net fikrim yok. Sevgili Tuncay hangi siteden aldığını yazabilirmisin mümkünse, ya da nerden ?

(link)
Kamerayı bu siteden aldım.....
25 günde geldi.... 78$ civarında tüm dünyaya ücretsiz kargo var..
bendeki ilk versiyonu 720p Çekiyor
rd32 ii var 1080p çekiyor aradaki tek fark bu....
güvenilir bi site acelen yoksa 20 25- günde gelir.....

aliexpress sitesinde 60$ civarına kadar düştüğünü belirtmek isterim, pazartesi sipariş vericem sanırım 20 gün sürecekmiş. Geliş zamanına göre bu başlık altında detayları paylaşırım.

Back