Kendine mi 🙂 fliegen var kullansana onu😀Sıfır dimi?
Birde ben kullanmadım bu makinayı, boğazda iş yapmazsa , alırım TD ni🙂
Kendine mi 🙂 fliegen var kullansana onu😀Sıfır dimi?
Birde ben kullanmadım bu makinayı, boğazda iş yapmazsa , alırım TD ni🙂
Onu satıyoruz, şimdi ayıp olur satıştan çekersek🙂Kendine mi 🙂 fliegen var kullansana onu😀
Vardır bir bildiği cemil abinin yasin kardeşim ben daha acemiyim öğreniyoruz fliegenin hakkını verebilir miyiz acebHocam almisken bi kere al. Fliegen al. Su fani dunyada fliegeni kullanmadim deme 😀
Hocam 2 saat isinma turlari atarsiniz sonra tadindan yenmez 🙂 tabi ki dediginiz gibi en dogru bilgiyi @cemiltonguç abim verir size. Biz isin esprisindeyiz ama fliegen ayri bi dunya😉Vardır bir bildiği cemil abinin yasin kardeşim ben daha acemiyim öğreniyoruz fliegenin hakkını verebilir miyiz aceb
Hocam vallahi benim bilgim çok azdır..Hocam 2 saat isinma turlari atarsiniz sonra tadindan yenmez 🙂 tabi ki dediginiz gibi en dogru bilgiyi @cemiltonguç abim verir size. Biz isin esprisindeyiz ama fliegen ayri bi dunya😉
Ben senin yanında 1. Sınıfı başlamış yeni öğrencimiz abi sağolsun yasin kardeşimin senin ve diğer arkadaşlarımın bilgi ve deneyimleri ile öğrenicem inşHocam vallahi benim bilgim çok azdır..
Ben sadece kullandığım malzemeler hakkında tavsiyede bulunurum,
Şok' kopsa bağlayamam..
İp düğümü ancak video yardımıyla yaparım..
Kullanmadığım bir dünya malzeme var!
Belki onlar daha iyidir..
Neyi kullandım isem, onu bildiğim için iyi yada kötü derim🙂
Beni sakın gözünüzde büyütmeyin..
Bana verin binayı ben dışını camla , doğrama ile kaplarım🙂
Bak bu söylediklerimi dikkate alın, yarın merada karşılaşırız , o zaman daha iyi anlarsınız..
İpim koptu bağla dersen, bağlayamam bile.
Ona göre!🙂
Shimano spheros 8000 pg her avda kullanabılecegın guzel makınalardan bırıdır. kamıs olarakta orta segment bır kamıs ısını gorur ornek okuma makaraı 3 parca alırsan noktayı koyarsın her avda kullanırsın. yadaLieneaffe spider 2.40 surf kamış okuma avenger av65 à makina nasıl bir set düşüncelerinizi alabilir miyim?