ryobi ap power 8000 veya tt power 8000 -okuma salina 3 parçalı kamış

Hocam almisken bi kere al. Fliegen al. Su fani dunyada fliegeni kullanmadim deme 😀

Hocam 2 saat isinma turlari atarsiniz sonra tadindan yenmez 🙂 tabi ki dediginiz gibi en dogru bilgiyi @cemiltonguç abim verir size. Biz isin esprisindeyiz ama fliegen ayri bi dunya😉
Hocam vallahi benim bilgim çok azdır..
Ben sadece kullandığım malzemeler hakkında tavsiyede bulunurum,
Şok' kopsa bağlayamam..
İp düğümü ancak video yardımıyla yaparım..
Kullanmadığım bir dünya malzeme var!
Belki onlar daha iyidir..
Neyi kullandım isem, onu bildiğim için iyi yada kötü derim🙂
Beni sakın gözünüzde büyütmeyin..
Bana verin binayı ben dışını camla , doğrama ile kaplarım🙂
Bak bu söylediklerimi dikkate alın, yarın merada karşılaşırız , o zaman daha iyi anlarsınız..
İpim koptu bağla dersen, bağlayamam bile.
Ona göre!🙂

Hocam vallahi benim bilgim çok azdır..
Ben sadece kullandığım malzemeler hakkında tavsiyede bulunurum,
Şok' kopsa bağlayamam..
İp düğümü ancak video yardımıyla yaparım..
Kullanmadığım bir dünya malzeme var!
Belki onlar daha iyidir..
Neyi kullandım isem, onu bildiğim için iyi yada kötü derim🙂
Beni sakın gözünüzde büyütmeyin..
Bana verin binayı ben dışını camla , doğrama ile kaplarım🙂
Bak bu söylediklerimi dikkate alın, yarın merada karşılaşırız , o zaman daha iyi anlarsınız..
İpim koptu bağla dersen, bağlayamam bile.
Ona göre!🙂
Ben senin yanında 1. Sınıfı başlamış yeni öğrencimiz abi sağolsun yasin kardeşimin senin ve diğer arkadaşlarımın bilgi ve deneyimleri ile öğrenicem inş

Bu arada avrupa yakasında ki arkadaşlarıma toplantı av organizasyonları olursa katılmak isterim

Son düzenleme:
Lieneaffe spider 2.40 surf kamış okuma avenger av65 à makina nasıl bir set düşüncelerinizi alabilir miyim?

Lieneaffe spider 2.40 surf kamış okuma avenger av65 à makina nasıl bir set düşüncelerinizi alabilir miyim?
Shimano spheros 8000 pg her avda kullanabılecegın guzel makınalardan bırıdır. kamıs olarakta orta segment bır kamıs ısını gorur ornek okuma makaraı 3 parca alırsan noktayı koyarsın her avda kullanırsın. yada
Vega Potenza Tournament Fishing TE 4.30 mt 150-270 gr dusune bılırsın buda ısını gorur daha ıyı bır kamıs olsun ıstıyorsan eger VEGA Potenza Supercore dusune bılırsın

Back