Ryobi Ap Power Boğaz Uzak Atış Performansı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan serhat39
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

serhat39

Aktif Üye
Tepki
408
Ödül
73
Merhaba, dün boğazdaydım ryobi ap power 800 makinem uzak atabilenler balığı aldı, makinem surf kafa değil bu yüzden uzak atış erimi düşük olabilir mi ?
yerine düşünelebilecek uzak atış konusunda daha iyi denk veya biraz üstü bütçeli makine önerisi olan var mı ?

Merhaba, dün boğazdaydım ryobi ap power 800 makinem uzak atabilenler balığı aldı, makinem surf kafa değil bu yüzden uzak atış erimi düşük olabilir mi ?
yerine düşünelebilecek uzak atış konusunda daha iyi denk veya biraz üstü bütçeli makine önerisi olan var mı ?

kamış ne kullanıyorsunuz. makinada ip mi misinamı var....

iyi bir ip ve güzel kendini ıspatlamış bir kamış ile erim mesafesini arttırabilirsiniz. AP power güzel makinedir kurşun arkasında çoğu kişi kullanıyor. makine de değiştirmek isterseniz sığ kafa bir makine deneyebilirsiniz.

Makinayı deyiştirdin makinayı deyiştirdin ipide takdın eeee tamam mı 🙂 @Rx7 kadar atarsın ozaman 🙂

Yani kamışı makinayı deyiştirince ipide takınca uzağa atılıyor öylemi 🙂 ozaman @rx7 neden atamıyor 🙂
Yok maharetin büyüğü ustada atışta ona lafım yok benim amacım nazicane 20 - 30 mt mezil arttırmak surf kafa acemiliği atana kadar daha iyi olacaksa surf kafa makine denemek isterim, cok fark etmez derseniz app power devam

Yok maharetin büyüğü ustada atışta ona lafım yok benim amacım nazicane 20 - 30 mt mezil arttırmak surf kafa acemiliği atana kadar daha iyi olacaksa surf kafa makine denemek isyerim
Surf kafa makina en az 1000 tl en az diyorum illaki iyi olur ama elinizdeki makinadan çok daha iyi olmaz

Merhaba, bende aynı makinayı okuma salina 4.20 cm 100-200 gr atarlı kamışla kullanıyorum. Yanımda oldukça güç kullanarak atış yapan arkadaşlar ile ben fazla zorlamadan aynı mesafelere atıyorum. Şahsi fikrim kullandığınız ip veya kamışınızın atar değeri ile ilgili bir sorun olabilir.

Merhaba, bende aynı makinayı okuma salina 4.20 cm 100-200 gr atarlı kamışla kullanıyorum. Yanımda oldukça güç kullanarak atış yapan arkadaşlar ile ben fazla zorlamadan aynı mesafelere atıyorum. Şahsi fikrim kullandığınız ip veya kamışınızın atar değeri ile ilgili bir sorun olabilir.
Çok teşekkür ederim aydınlatıcı oldu

Sıkıntınızın makinadan olucağını zannetmiyorum kaç mm ip misina kullanıyorusunuz aynı makinayı bende kullanıyorum bi problem cıkarmıyo mesafe konusunda boğazda cogu kısıde bu makınayı kullanıyo tabikide super bi makina demiyorum daha üst sınıf atış mesafesini arttırıcak makinalar var tabikide ama dediğim gibi sorunun makinadan olduğunu sanmıyorum.

Back