RYOBİ ECUSİMA 8000Vİ

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ErBo62
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kardeş bu makinanın klasik kol olanını ve sonradan elips topuz olanını ikisinide kullandım.Topuz kolda makinaya daha bi hakim olduğunuzu ve makinanın dahabi güçlü hale geldiğini hissedersiniz.Adamlar bu kolu boşuna değiştirmediler.Size yazdıklarım tahmini şeyler değil.İthalatçısıda iştoçta bir yerdir.İsmini telini özelden yazarım istersen görüşürsün.
Abi kullanıp arasındaki farkı hissettiğine göre vardır bir nedeni elbette kolu değiştirmelerinin, sen bilgilerini gönder abi ben sorayım ne diyecekler, duruma görede aldığım yere dönüş yapayım.

İthalatçı firması marmara balık malzemelerini arayıp sorduğumda yeni serilerinde cns kol olduğunu söyledi demek oluyor ki benim eklediğim resimde eski serilerdenmiş 🙂 herhalde gelen her seride farklı kol kullanmışlar 😀 benim incelediğim ve istediğim makine bu bakalım ellerinde varsa değişim isteyecem yoksa iade düşünüyorum.
ECUSIMA 3000 VI.jpg

Aldığınız fiyatı bilmiyorum ama piyasaya göre uygun fiyata aldıysanız bence hiç değiştirmeyin. Türkiye'ye gelen ilk seri çok tutulmuştu ve çok güzel performans göstermişti. Hatta özellikle eski seri arayanları bile duydum 😉

Back