RYOBİ OASYS 6000 MAKİNA NASIL ??? YORUM BEKLİYORUM

habip_adana

Yeni Üye
Tepki
0
Ödül
1
BU MAKİNA HAKKINDA YORUM BEKLİYORUM ....BİRDE BU MOTORA UYGUN SURF KAMIŞ DÜŞÜNÜYORUM ....BOYUT OLARAK KAÇ METRELİK KAMIŞ UYGUN OLUR ??? YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ....SAYGILAR....

MAKİNANIN ÖZELLİKLERİ :

Ortaboy makara, 4 rulmanlı, 230m/0,33mm Misina kapasitesi, 5,0:1 yüksek devir oranı, Metal gövde, aluminyum makara, önden kalama, Sazan, Yayın, Lüfer avına uygun ...

kullanmadım. kullananıda görmedim ama dikkatimi çeken ağırlığı oldu sadece 405 gr.6000 kafa yani küçükte değil ama ..bilemeyeceğim iyi gibi görünüyor. kullanan birileri yorumlarda bulunacaklardır..

Makinayı kullanmadım ama Ryobiler genel anlamda iyidirler.
KAmış olarak kaç metreliğini almak istediğine senin avlanma stilin karar verici olacak. Geneli 360 cm ile 450 cm arasıdır. En çok kullanılan ise 390 cm ve 420 cm olanlardır.

Ryobi'nin ecusima'sı var elimde ve o kadar hor kullanmama rağmen halen yağ gibi çalışmakta.

yorum yazan arkadaşlara tşk ederim ...4.20 surf kamışı aldım....haftasonu denicez bakalım ....herkese rast gelsin....

arkadaşlar ben 8000 i kullanıyorum 90 tl ye internette aldım
gerçekten iyi iş görüyor başlangıçta makineyi ele aldığımde ben de huylandım açıkçası ama parmağını kazara çatsan kola 1 veya 1,5 tur atar yakında bir tane daha alıcam, tavsiye ederim

Makinayı kullanmadım ama Ryobiler genel anlamda iyidirler.
KAmış olarak kaç metreliğini almak istediğine senin avlanma stilin karar verici olacak. Geneli 360 cm ile 450 cm arasıdır. En çok kullanılan ise 390 cm ve 420 cm olanlardır.

Ryobi'nin ecusima'sı var elimde ve o kadar hor kullanmama rağmen halen yağ gibi çalışmakta.

2-3 Sene önce 2 tane Ryobi Ecusıma 6000 aldım...Son derece memnunum...Bence iyi bir japon markası...

Back