Ryobi tt power ve ap power nasıldır?

pegasustoni

Aktif Üye
Tepki
389
Ödül
73
Merhaba,
Elimdeki Daiwa crosscast 5000 makinemi satip Ryobi tt power veya ap power 6000 veya 8000 lik almayi dusunuyorum. Kullanan varmi, nasil bir makinadir? Bogazda cinekop sarikanat ve palamut avlarinda kullanmayi hedefliyorum.

Merhaba, 6000 lik olanı boğazda zaman, zaman yeter siz kalacağından, 8000 lik almanızı tavsiye ederim..6000 lik ile yemli avlarınızı yapabilirsiniz.
Kullandığınız Dawia ile kıyas yapamam, dawiayı kulllanmadığım için kıyas yapmam doğru olmaz.🙂

Daiwanın aynı makinesi bende var boğazda akıntıya karşı 150 gr kurşunu balık olmadan bile çekmek işkence ryobi tt power ve ap power ı kullanan ve çok öven duydum ancak tt power ile ap power arasındaki fark nedir bilmiyorum bizzat kullanmadım kullanan arkadaşlar tecrübelerini paylaşacaktır.

Şimdi merakımdan biraz bakındım eğer satıcı bilgileri yanlış değilse tt power da 7 bilye ap power da 6 bilye mevcut aradaki fark bu başka fark göremedim.

Yemli için , yada boğaz harici 6000 lik düşünen olur ise bana özelden yazabilir.🙂

Tt powerda topuz kol olup geri acma mekanizmasi yoktu. Ap powerda yumurta topuz olup geri acma tusu vardi diye biliyorum. İkiside ayni makine isim degisik.

İkisi aynı makinalar deyil ikisindede geri Yok 6000 lik ile 8000 iç kısım aynı sadece kafalar deyişik

Back