Öncelikle merhaba; siteye yeni üyeyim forumu iyice okudum kuralları biliyorum fakat acil olduğundan böyle bir tanışma olacak eğer forum yöneticileri uygun görürlerse 🙂 yeni olduğum için güven sağlamam lazım öncelikle ondan şunu söyleyeyim ödemeyi ya elden yada kapıda ödeme şeklinde yapacağım kimsenin kafasında soru işareti kalmaması için.. Arkadaşımla kaba tabiriyle gaza gelme sonucu aldığımız surf seti avlaklarımıza hiç uygun olmadığından kullanamadığımız için satmak istiyorum. Eğer talep olursa arkadaşımda aynı setten 1 tane daha var. Her ne kadar yeni de olsa sonuçta 2. el olduğundan fiyatı çok uygun söyleyeceğim.. Geleyim ürünlere;
Makina: Okuma Power Liner PL865
Kamış: Lineaeffe Spirit Surf 3904
Fiyat: 150 TL ( piyasa fiyatı 260 tl )
Not: Takım halinde sadece 3 kere kullanıldı ve her kullanımında güzelce temizlendi. Tertemiz sıfır desem yeri. Ayrıca makinanın yedek kafası mevcut. Tek parça satış yoktur, set olarak satılacak. Resimler yeni çekildi.
Makina: Okuma Power Liner PL865
Kamış: Lineaeffe Spirit Surf 3904
Fiyat: 150 TL ( piyasa fiyatı 260 tl )
Not: Takım halinde sadece 3 kere kullanıldı ve her kullanımında güzelce temizlendi. Tertemiz sıfır desem yeri. Ayrıca makinanın yedek kafası mevcut. Tek parça satış yoktur, set olarak satılacak. Resimler yeni çekildi.
Dosyalar
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: