Sahte çalışmalarım

Su üstü popper'lerimin ilk astarı yapıldı!

P3200051.jpg

Astarın kuruması hava şartlarına göre değişiyor,
havanın soğuk ve yağışlı olması dolasıyle yaklaşık 3 satte kendini çekti
Suda duruş test'ini merak ediyorum, yamık, kafa batık, işallah olmaz deyip, üçlü iğnelerini'de takıp suya bırakıyorum!

test sonuç?

P3200049.jpg

Mükemmel tam istediğim gibi!
2.astarı attıktan sonra kurumasını beklerken'e takılacak göz'leri yaptım,
P3200046.jpg

boyama işlemine geç'ecem, airbruhs tabancası azizlik yaptı, boya ve vernikten sonra okadar tiner'le temizlesem'de tıkanmış, boyayı atmıyor,
ufak bir temizle işleminden sonra ilk popper'imin ilk boyalarını attım. 2.popper'e boyama işlemi yapamadım!

P3200053.jpg

bu boyadan sonra iyicene boya atmaz oldu!
tabancayı söktüm, tüm parçalarını tinere yatırdım,
yarın sabah'a kadar yapışan boyalar çözülsün,
yarın tam boyama ve vernik işi biter.

Sevgiler-Saygılar

Ercüment Bey ellerinize sağlık hepsi birbirinden güzel...Uzun zamandır bende ilgileniyorum ama sizin kadar başarılı olamadım belkide üzerine fazla düşmediğimden dolayı bu demek oluyorki sizden öğrenecek çok şeyim var.Paylaşımlarınızın devamını bekliyorum takipteyim.....

Harika şeyler. Bir gün yolum G.O.Paşa'ya düşerse mutlaka kahvenizi içip hem hayat hem balık tecrübelerinizden faydalanmak isterim.

vallahi süper olmusş..yüzüşleride iyise gayet başarılı,Fakat renkleri biraz daha açık kullansaydın abi

çok güzel olmuşlar eline emeğine sağlık,komprosör sessiz komprosörlerden mi, bende birara ufak tefek ev işleri için niyetlenmiştim ama normal komprosörle ev ortamında komşulardan dolayı sıkıntı olabilir diye cesaret edemedim,eve çelik çatı yaptım hergün kavgaya geldiler 6 ay sürdü günde 1 -2 saat bile zor çalışabildim,emeklilik güzelde bahçeli ev olması lazım,bizim evler müstakil olsa da bitişik evlerde ses çok geçiyor,inşallah sende böyle problemler olmuyordur,güzel çalışmalarının ve paylaşımlarının devamını dilerim

Olumlu destekler için teşekkürler,
Garaj'ıma müsait olup gelmek isteyenler için kapım herzaman açıktır
Yüzüş'leri kamışın ucu ve kamışı tutan eller verecek,😉
renkler fotograf makinasından dolayı koyu gözükebilir,
komprosör sesli olanlardan , garajım müstakil evde, üst katta kızkardeşim oturduğundan problem yok.👍

ABI BENDE GOZLERI BAYANLARI INCIK BONCUK SATILAN YERLERDE PUL LLAR VAR ONLARDAN ALDIM ACIK PARLAK RENKLI OLANLARDAN ORTASINA SIYAH BAYAN OJE ILE NOKTA KOYDUM TAM BIR GOZ OLDU YADA HAZIR YAPIŞTIRMA 3D GÖZLER VAR

Back