Sahte çalışmalarım

Ercüment bey nerelerdeydiniz.
Çok merak ettim doğrusu.
Arkadaşlardan telofonunuzu bulamadım.
Neyse hoş geldiniz,sefa geldiniz...

Ahşaptan rapala yaparken ne tür bir ahşap kullanıyorsunuz? Batan sahte yapmak istediğinizde ağırlık mı koyuyorsunuz içine? Bende dremel'in takımı var arada hevesleniyorum aslında ama hangi ahşaptan oyacağımı bilemiyorum.

Ercüment bey nerelerdeydiniz.
Çok merak ettim doğrusu.
Arkadaşlardan telofonunuzu bulamadım.
Neyse hoş geldiniz,sefa geldiniz...
birkaç rahatsız'lık geçirdim Eşref bey, 2 rahatsızlık kaldı ilaç alıyorum dengede tutmak için,
şimdi'lik iyiyim çok sağolun
Ahşaptan rapala yaparken ne tür bir ahşap kullanıyorsunuz? Batan sahte yapmak istediğinizde ağırlık mı koyuyorsunuz içine? Bende dremel'in takımı var arada hevesleniyorum aslında ama hangi ahşaptan oyacağımı bilemiyorum.
ben genel'de çam ve gürgen ağacı kullanıyorum, yontma'ları kolay oluyor,
sahte'lerin batması için alt kısım'larına denge'de duracak şekilde kurşun ağırlık koyuyorum,
önceki sayfalar'da görselleri var.
sakın hevesinizi kırmayın yapa-yapa deneme- yanılma yolu ile ortamı bulursunuz.
kolay gelsin.

birkaç rahatsız'lık geçirdim Eşref bey, 2 rahatsızlık kaldı ilaç alıyorum dengede tutmak için,

sahte'lerin batması için alt kısım'larına denge'de duracak şekilde kurşun ağırlık koyuyorum,
kolay gelsin.
Ercüment Abi forumda yeniyim. Ben senin en son mesajından beridir konuyu okuyorum. Meğer sen herşeyi detaylarıyla yazmışsın zaten. Çok yol gösterici olmuş çok teşekkür ederim. Ve yaptığın çalışmaların hepsi birer şaheser resmen. İstanbul'da olsam çıraklık yapardım sana. Eline emeğine sağlık.

kolay gelsin.
Ercüment abi geçmiş olsun hayırdır iyisindir inşallah

Ercüment Abi forumda yeniyim. Ben senin en son mesajından beridir konuyu okuyorum. Meğer sen herşeyi detaylarıyla yazmışsın zaten. Çok yol gösterici olmuş çok teşekkür ederim. Ve yaptığın çalışmaların hepsi birer şaheser resmen. İstanbul'da olsam çıraklık yapardım sana. Eline emeğine sağlık.
Büyük geçmişler olsun Ercüment bey.
Tekrar hoş geldiniz.
Ercüment abi geçmiş olsun hayırdır iyisindir inşallah
Teşekkür ederim,
Sağolun.

Bir-kaç gün önce "Coner" nick'li Eşref bey arkadaşım'ın en son aldığınız sahte kısmına yüklediği
(link)
video'lardan esinlenerek Zargana sahte'si ilk çalışma'nın kaba bölümü'nü bugün yontup şekillendirdim,

ince işlerden sonra son şeklini ve alt kısmına ağırlık'ları yerleştirdikten sonra boyama işlemine geçeceğim.
bakalım nasıl olacaklar!🙂

17 cm uzunluk- 20 gr ağırlığında olacak.
r2YjlM.jpg

5Qp4Wq.jpg

OLJkQ5.jpg

N1Y54g.jpg

gaga kısmını ve kuyruk kısmını biraz daha inceltmem gerekiyor galiba.

Back