sahte klipsi

Ben daiwa kullanıyorum memnunum. Okumanın klipsi büyük kalıyor, daiwa küçük ve güçlü

Bugün sipariş vereceğim ayrıca hamdi bey hedef baliktan kendo siparişi de vermek istedim fakat o markayı görmedim bence sitede yer alması da güzel olur forumda çoğu kişi kullanıyor ve tavsiye ediyor.Bu doğrultuda cantamda yer almasını istiyorum.Eğer böyle bir düşünceniz var ise bizimle paylasirsaniz seviniriz
Klipse önem vermek lazım Sahte balıkta gerçek balıkta o klips sayesinde kıyıya gelecek 🙂

İki Marka var mesela Diğer sitemiz Hedef Balıktan Bakabilirsin 😛 :

FİİİSH
Fiiish Perfect Link Rapala Klipsi Medium 20lb Fiiish Sahte Balık Klipsi | Hedef Balıkta

İMA
İma Powerful Snap (Rapala Klipsi) İma Sahte Balık Klipsi | Hedef Balıkta

Bugün sipariş vereceğim ayrıca hamdi bey hedef baliktan kendo siparişi de vermek istedim fakat o markayı görmedim bence sitede yer alması da güzel olur forumda çoğu kişi kullanıyor ve tavsiye ediyor.Bu doğrultuda cantamda yer almasını istiyorum.Eğer böyle bir düşünceniz var ise bizimle paylasirsaniz seviniriz
Teşekkür ilgin için. Yakında aradığınız tüm markalar olacak. Yavaş yavaş hepsi yükleniyor 🙂

Kendo/Remixon - 0 kullanıyorum 12kg çeker gösteriyor hiç sorun yaşamadım ama ağır ve pahalı sahte atıyorsan ki ben atmıyorum Hamdi abinin paylaştıkları daha sağlamdır.

bir ara klips bulamadigimdan dolayi firdondulu klips almistim 15 adet falan markasini unuttum firdonduyu yankeski ile kopartip kullaniyorum

Back