Sahte önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan daisho
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

daisho

Yeni Üye
Tepki
2
Ödül
5
Arkadaşlar selamlar
Okuma G-Force 2.40 15-40 atarlı kamışım ve Shimano FX4000 makinem var. 0.16mm 4x ip kullanıyorum. Deniz kenarından levrek ve çipura tarzı balıkları hedefliyorum. Sahte yem olarak ne kullanmalıyım veya bu balıklar için kendini kanıtlamış sahteler hangileri? Ve bir de bu balıklar için takımım uygun mudur?
Teşekkürler

Arkadaşlar selamlar
Okuma G-Force 2.40 15-40 atarlı kamışım ve Shimano FX4000 makinem var. 0.16mm 4x ip kullanıyorum. Deniz kenarından levrek ve çipura tarzı balıkları hedefliyorum. Sahte yem olarak ne kullanmalıyım veya bu balıklar için kendini kanıtlamış sahteler hangileri? Ve bir de bu balıklar için takımım uygun mudur?
Teşekkürler
Kurduğunuz takım levrek avı için kullanılır çipura konusunda bişey diyemem. Sahte işi çok çetrefilli avlanacaginiz meraya zamana göre değişiklik gösterir. Şunu al bunu al demek doğru olmaz. Yaşadığınız bölgeyi ve av yapacağınız saatleri söylerseniz daha iyi olacağını düşünüyorum.

M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Su üstü wtd sahteler kullanın. En meşhuru ima pughacevs cobra olup buna benzeyen ve aynı ölçüde bir çok markanın su üstü wtd sahteleri mevcut. Uygun fiyatlı bir tane edinin derim.

Levrek kısmını arkadaşlar söylemiş. Spin kamışla çupra için sahte değil de yemli sistem kullanıyorlar.
Makinede ipin sonunda lider misina var mı bilmiyorum. Yoksa, makinede bir kaç tur atacak kadar 0.35 lik fc iyi olur. Bu misinanın son kısmına, önce delikli gezer kurşun (derinliğe ve akıntıya göre ağırlığı değişebilir), sonrasına bir boncuk ve fırdöndü...
Fırdöndünün diğer tarafına ise ister yılan dili, ister 10-15 cm köstek ile tek iğne ve yem...
Rastgele

Back